Tech-Test News uge 39

I denne udgave af Tech-Test News har jeg mange produktlanceringer, et par spændende test og en spændende samtale om 'den nye normal'

Med et par dages forsinkelse kommer den nyeste udgave af Tech-Test News. Tekniske udfordringer betød desværre, at den ikke kom online fredag som planlagt.

Men til gengæld er den fyldt med spændende nyheder til dig. Masser af nye produkter, masser af nye test, og en super spændende samtale med fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen, og produktspecialisten Bjørn Ekner fra Jabra om ‘den nye normal’ – skal vi virkelig acceptere at vi fremover primært skal arbejde online?

Tech-Test News uge 39 har masser af spædende produktlanceringer, test og meget mere.

Herunder kan du finde linket til det fulde interview med Bjørn Ekner og Anne Skare Nielsen.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3424 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?