Nyt spændende webcam fra Creative

Det nye Creative Live! Cam Sync V3 er Creatives nyeste UVC-kompatible digitale plug-and-play 2K QHD-webkamer. Med 4X digital zoom vil du kunne vælge mellem en række zoomområder, der er bedst beskåret til dine behov og omgivelser

Creative Live!. Foto: Creative

Creative Live! Cam Sync V3 er et nyt og spændende webcam. Det kommer med 2K QHD-opløsning, og har indbygget 4X digital zoom, der giver den fleksibilitet der kan justere billedrammen til både én-til-én chats og konferencesamtaler med mange deltagere. Webkameraet er UVC-kompatibel, hvilket betyder, at det ikke kræver yderligere driverinstallation.

Derudover er webkameraet fuldt justerbart med 360° vandret rotation og 30° hældning. Linsen har et synsfelt på op til 95°. Avancerede indstillinger som lysstyrke/kontrast, hvidbalance og kompensation for baggrundsbelysning kan også finjusteres med Creative-appen (kun tilgængelig på pc).

Creative Live! Cam Sync V3. Foto: Creative

En integreret linsehætte beskytter privatlivets fred, når det ønskes, og holder samtidig linsen fri for støv. Og en kompakt universel monteringsplade lover, at webkameraet passer til alle bærbare computere, stationære skærme eller endda tripod-stativer.

Creative Live! Cam Sync V3 har en lydkompetence, der matcher dets visuelle formåen: Dual indbyggede omnidirektionelle mikrofoner opfanger tale. Med Creative-appen kan brugerne få adgang til SmartComms Kit for at forbedre deres lyd yderligere – NoiseClean-out reducerer baggrundsstøj; VoiceDetect slår automatisk mikrofonen til og fra, når brugeren taler og stopper igen. Creative Live! Cam Sync V3 er ganske enkelt det ideelle webcam til enhver lejlighed.

Pris og tilgængelighed

Creative Live! Cam Sync V3 koster omkring 520 kroner, og kan primært købes på Creative online butik.

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.