Nyt superavanceret køleskab fra LG

Den nye feature InstaView Door-in-Door giver forbedret ydeevne og nyt design

LG Electronics lancerer sit nye avancerede køleskab, InstaView Door-in-Door, rettet mod forbrugere, som ønsker et elegant design med maksimal anvendelighed og den bedste kvalitet, som et husholdningsapparat kan tilbyde. Køleskabet er blevet rost for sit innovative glaspanel og design samt sin banebrydende knock-on funktion, der reducerer tabet af kold luft.

LGs InstaView Door-in-Door har et elegant 33-tommer glaspanel integreret i døren samt en række innovative funktioner, såsom knock-on. Ved bare to tryk vil glaspanelet lyse op med et vindue. Dette gør det muligt for brugeren at se direkte ind i køleskabet uden at åbne døren, hvilket ofte er skyld i et tab af den kolde luft med op til 41%. Hertil kommer det rummelige Door-in-Door kammer, som gør det nemt for forbrugeren at opbevare lettilgængelige snacks og drikkevarer.

Nyt design tilpasset brugerens behov

LGs standalone is- og vandsystemer betyder, at køleskabet nemt kan installeres overalt i hjemmet uden behov for tilslutning til rindende vand. Den store vandtank ligger i køleskabets hovedrum, hvilket gør det nemt at genopfylde vandet efter behov. Køleskabet benytter også et dørmonteret is-system, Space Plus, som producerer færdig is.

Indersiden af døren på InstaView Door-in-Door er udstyret med Pure N Fresh3, som forebygger og modvirker dårlig luft og ubehagelig lugt i køleskabet. Moist Balance Crisper hjælper med at holde det rigtige fugtighedsniveau, og den innovative FRESH Balance teknologi optimerer luftfugtigheden i de separate og forseglede frugt- og grøntsagsskuffer.

LGs InstaView Door-in-Door er også kompatibel med LGs SmartThinQ, så brugerne kan styre deres køleskab med smartphonen og indstille køleskabets temperatur, kontrollere hurtigfrys-funktionen og diagnosticere problemer direkte i app’en.

LGs Inverter Linear Compressor sikrer maksimale energibesparelser

LGs køleskabe er drevet af virksomhedens unikke Inverter Linear Compressor med færre indre friktioner, sammenlignet med en konventionel kompressor. Dette giver et resultat på 25% lavere støjniveau, og øger samtidig pålidelighed og holdbarhed. LG Inverter Linear Compressor kommer med en 10 års garanti. Ifølge en anmeldelse fra den tyske videnskabelige og tekniske sammenslutning Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE), kan kompressoren fungere uden komplikationer i op til 20 år.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2582 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart