Office 365 nede: Opdateret – Office 365 virker igen

Microsofts store onlineportal, Office 365, er i øjeblikket nede for stort set alle, virksomheder som private brugere. Det forlyder at der arbejdes på sagen

OPDATERET 14.30: Så fungerer Office 365 igen. Hvad problemet var er der intet nyt om. Men vi må nyde at det verdensomspændende nedbrud er historie.

OPDATERET: Microsoft har netop opdateret deres hjemmeside med status for Office 365. Her skriver de at alle brugere i APAC og EMEA (Asien/Stillehavsområdet og Europa og Mellemøsten) har problemer med at logge på. Når du tjekker online nu får du nedenstående besked:

Hvis du har en Office 365-konto, så vil du sikkert opleve i øjeblikket, at den er utilgængelig.

Det betyder at hvis du har din mailkonto liggende i Microsofts Exchange-server, og hvis du bruger deres OneDrive-konto, så har du ikke adgang til hverken det ene eller andet lige i øjeblikket.

Desværre så skriver Microsoft intet om problemet på deres hjemmeside, og det er også tæt på umuligt at komme i kontakt med deres support. Her på redaktionen ringede vi til support flere gange, og da det endelig lykkedes at komme igennem, endte vi i en kø med verdens dårligste muzak (lød som en meget dårlig telefonforbindelse til Ydre Mongoliet), og efter 9 minutter og 30 sekunder blev forbindelsen afbrudt…

Tech-Test har dog snakket med et par andre firmaer her i Nordsjælland, og de oplever samme problem, nemlig at de ikke kan få adgang til deres Office 365-konto.

Et firma som vi fik fat i, havde dog fået snakket med supporten, og her lød det at de var klar over problemet og at der blev arbejdet på det.

Hvad problemet dog er, forlyder der intet om.

Her på redaktionen har vi set to forskellige fejlmeldinger. Enten at brugeren ikke eksisterer, eller at tjeneste er utilgængelig.

Desværre så vælger Microsoft ikke at informere deres brugere om problemet. Det vil sige, at du ikke kan finde noget information om det online på deres hjemmeside. Faktisk tværtimod, her står der at Office 365 ikke har problemer – hvilket tydeligvis ikke er sandt.

Internt hos Microsoft er der åbenbart heller ikke opmærksomhed på problemet. Vi har snakket med kilder hos Microsoft, og de fortæller til Tech-Test, at de ikke kender noget til nogle problemer, at der ikke er blevet flaget noget i systemet.

Ikke desto mindre, så kan det i øjeblikket ikke lade sig gøre at tilgå Office 365, hvilket for mange virksomheder kan være et stort problem.

Vi følger sagen tæt, og vender tilbage når der sker noget nyt.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?