OnePlus 6T kommer på gaden 6. november

Er du OnePlus fan, så har du noget at glæde dig til. D. 6. november bliver næste model nemlig lanceret. Navnet bliver OnePlus 6T, og lanceringen bliver den største i OnePlus’ historie

Nu behøver du ikke vente så meget længere. D. 6. november bliver den kinesiske smartphone, OnePlus 6T sendt på gaden her i Danmark. Det sker kl. 10 dansk tid præcist en uge efter den globale lancering ”Unlock Your Speed” finder sted i New York.

Kineserne lover os et smukt håndværk og design, kombineret med kraftfuld og innovativ teknologi – hvad det så end måtte betyde. Men samtidig introducerer OnePlus en teknologi de kalder for Screen Unlock, og det glæder jeg mig personligt til at finde ud af hvad er.

Helt som traditionen byder, så sælger OnePlus billetter til New York eventet, og de blev revet væk på ganske kort tid. Så hvis du vil følge med i lanceringen, så skal du ind på adressen: www.oneplus.com/se/6t/launch for at følge med.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2196 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?