OnePlus 7T-serien landet i Danmark

I torsdags blev de nye smartphones i OnePlus 7T-serien lanceret ved et pop-up-event i København. Mobilerne har et såkaldt 90Hz Fluid Display der går fra kant til kant, og udover 7T og 7T Pro lancerede OnePlus også en McLaren Edition, der virkelig er en luksusmodel

OnePlus 7T og 7TPro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren. Med forgængeren, OnePlus 7 Pro, introducerede OnePlus sin 90Hz Fluid Display-skærm, og den skærm vender tilbage med OnePlus 7T og 7T Pro.

OnePlus 7T har en opløsning på 2.400 x 1.080 på en 6,55” AMOLED-skærm og en HDR 10+ teknologi, hvilket skulle give en fantastisk flot skærmoplevelse.

Med en QHD+ opløsning på 3120×1440 og 516 PPI (pixels per inch) på blødt, kurvet glas får brugerne en fantastisk skarp, responsiv og indlevende skærmoplevelse på OnePlus 7T Pro.

Tredobbelt kamerasystem

Med et kraftfuldt tredobbelt kamerasystem har brugerne næsten et komplet fotostudie med på farten. OnePlus’ kendte kamerasoftware, UltraShot, er blevet forbedret, så det nu er muligt at få det bedste ud af både solnedgange, bjerglandskaber og mørke aftener.

OnePlus 7T Pro. Foto: OnePlus

OnePlus har tilføjet en ny makro-indstilling, så fotografer med OnePlus kan komme helt tæt på motivet. Samtidig introducerer OnePlus en hybrid-billedstabilisering, som kombinerer optisk og elektronisk billedstabilisering, hvilket giver skarpere og mere flydende videooptagelser.

Med den nye Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor har OnePlus 7T  og 7T Pro 15 pct. hurtigere grafikgengivelse og højere processorhastighed, og sammen med lynhurtig UFS 3.0-lagerplads giver det en oplevelse, der er hurtigere end nogensinde før.

OnePlus’ seneste skudt på stammen inden for hurtig opladning hedder Warp Charge 30T og giver 23 pct. hurtigere opladning samt mulighed for at oplade batteriet til 68 pct. på blot 30 min. Derudover muliggør den nye Warp Charge-teknologi, at telefonen forbliver afkølet under hurtigladning – selv når der spilles krævende spil samtidig.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

OnePlus 7T McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design og er en hyldest til den legendariske bilproducents evige jagt på innovation.

Inspireret af McLarens enestående tilgang til design er OnePlus 7T Pro McLaren Edition en kombination af kraft og skønhed. Den ikoniske papaya-orange farve ses diskret på OnePlus 7T Pro McLaren Edition som en hyldest til McLaren Racing, og de velkendte farver ses da også på McLarens nuværende Formel 1-racere.

Coveret på OnePlus 7T Pro McLaren Edition er nøje designet med Alcantara, et sammensat stofmateriale, der resulterer i en blød, subtil følelse i hånden, og som sikrer stor holdbarhed og et fantastisk greb. Blandt McLaren-fans over hele verden er Alcantara kendt for sin exceptionelle følelse af kraft og luksus.

Skræddersyet McLaren-software

OnePlus 7T. Foto: OnePlus

McLarens ikoniske visuelle udtryk kommer til live med eksklusive animationer, temaer og baggrunde. Ved låst skærm ses et minimalistisk ur, der er inspireret af McLarens instrumentbræt. Og ved notifikationer lyser skærmens kurvede kanter op i et blødt papaya-orange skær. Derudover er der unikke ikoner, der kun er tilgængelige på OnePlus 7T Pro McLaren Edition.

Lynhurtig ydelse

Med 256 GB UFS 3.0-lagerplads og 12 GB LPDDR4X RAM parrer OnePlus 7T Pro McLaren Edition flagskib-hardware med raffineret software til en lynhurtig ydeevne.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition byder også på den seneste Qualcomm Snapdragon 855 Plus Mobile Platform, så det er muligt at gemme de vigtigste apps, billeder og musik.

OxygenOS 10.0

OnePlus 7T-serien kommer med OxygenOS 10.0, OnePlus’ seneste operativsystem, der er baseret på Android 10. OxygenOS er bygget til at gøre hvert enkelt swipe, scroll og tryk fantastisk og hurtigt.

Nye OxygenOS 10-funktioner inkluderer bl.a.:

  • Horizon Light: Der er nu fire Horizon Light-farver at vælge imellem på OnePlus 7T Pro.
  • Tilpasning: Nye tilpasningsmuligheder som fx baggrunde, urtyper og Horizon Light er nu at finde et sted.
  • Skift apps ved landskabsvisning: Skift mellem apps, mens en video kører i horisontal visning, uden at du skal gå tilbage til portrætvisning.

Priser og tilgængelighed

I Europa findes OnePlus 7T-serien i følgende varianter:

  • OnePlus 7T med 8GB RAM og 128GB ROM, sælges fra 17. oktober og får en pris på 4.699 kroner
  • OnePlus 7T Pro med 8GB RAM og 256GB ROM, sælges fra 17. oktober og får en pris på 5.699 kroner
  • OnePlus 7T Pro McLaren Edition med 12GB RAM og 256GB ROM, sælges fra 5. november og får en pris på 6.499 kroner

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?