Tect-Test News 37

Tech-Test News uge 37. Her kigger jeg nærmere på IFA 2020, Huaweis nyeste satsning, Tech med Tommy og den aktuelle sikkerhedssituation

Velkommen til den første udgave af Tech-Test news. Denne gang kigger jeg 2 uger tilbage og ser på, hvad der er sket i it-verdenen.

Jeg kigger på nogle af de test vi har lavet her på kanalen, og jeg har to spændende interviews med. Et med Tommy Zwicky, idemand til og vært på Huaweis nye online børne-tv, Tech med Tommy, og Leif Jensen, nordisk salgs- og marketingsdirektør for ESET.

Jeg tager dig også med til en meget anderledes gadget messe i Berlin – 2020-udgaven af IFA, og giver dig en lille stemningsvideo herfra.

Under videoerne finder du du de links jeg lover i udsendelsen.

Den fulde Tech-Test News, uge 37.
Stemningsvideo fra IFA 2020
Interview med Tommy Zwicky.
Telefoninterview med Leif Jensen fra ESET om den aktuelle sikkerhedssituation

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3281 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?