VIDEOTEST: Tintin Match, dansk spil til din smartphone

Det er fedt at der er kommet et nyt dansk spil til din smartphone, og det er vildt fedt at det er baseret på Tintin. Men desværre så formår det ikke at imponere

Jeg har altid været vild med Tintin, så da der kom et dansk spil med titlen Tintin Match, måtte jeg bare prøve det. Spillet er et match spil, altså den type, hvor du skal få tre eller flere klodser på linje, eller i bestemte mønstre.

Spillet udmærker sig desværre ikke, eller adskiller sig fra andre spil på markedet, bortset fra at det er dansk og med flot grafik. Men gameplay er velkendt, og du kan stadig købe dig til power ups som giver dig mulighed for at vinde i spillet.

Du kan se hele min anmeldelse herunder i videoen, hvor du også kan se spillet.

Samlet vurdering 50%

Og kun fordi spillet er dansk, baseret på Tintin og har rimelig flot grafik. Men der er ikke noget særligt ved spillet eller dets gameplay.

Du kan finde Tintin Match til iPhone her.

Du kan finde Tintin Match til Android her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2899 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart