Så kom anden generation af Samsungs foldbare smartphone

Galaxy Z Fold2 er den nyeste generation af foldbare smartphones fra samsung. Spændende design og spændende muligheder kombineres med en meget høj pris

Den koreanske teknikgigant, Samsung, har lige sendt næste generation af deres foldbare smartphone på gaden, Galaxy Z Fold2. Den har fået en frontskærm på hele 7,6″ og den indre hovedskærm er også blevet ret stor, hele 6,2″ måler den nu.

Det er på den skærm, som Samsung kalder for Infinity-O hvor du kan læse mail, se videoer og meget mere. På den helt store skærm er frontkameraet integreret, og skærmen har en opdateringshastighed på 120Hz.

Hovedskærmen har Samsungs Ultra Thin Glass, hvilket skulle give en meget eksklusiv følelse. Den har fået Samsungs Hideaway Hinge, som gør at telefonen kan stå åben i snart sagt alle vinkler.

Der er kommet et par spændende tilstande, Flex Mode og App Continiuty, der udnytter hovedskærmen på en ny måde.

Du kan nu fx bruge Capture View Mode, som gør at du kan have kamera app’en åben i øverste del af skærmen, og se dine billeder eller videoer i nederste halvdel.

Der er også en Auto Framing-mode, hvor mobilen kan filme og fokussere på objektet i billedet, når det bevæger sig.

Og hvad med at bruge både frontskærmen og hovedskærmen samtidig, så både du og ham eller hende du fotograferer eller filmer kan se, hvad der sker?

Du kan åbne flere vinduer fra samme app og se dem side om side på skærmen, og du kan åbne flere apps samtidig og have dem ved siden af hinanden.

Men alt kommer med en pris. Mobilen, der er 5G-kompatibel, og har et 4.500 mAh-batteri, får en pris på omkring 15.800 kroner og er i butikkerne fra d. 18. september. Men hvem pokker er det lige der køber en telefon til næsten 16k?

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2957 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart