Asus Zenfone 7, vil udfordre det ordinære

ZenFone 7 Series tilføjer to nye medlemmer til den banebrydende ZenFone-familie: ZenFone 7 og ZenFone 7 Pro, og har et tredobbelt Flip Camera

ZenFone 7 Pro og ZenFone 7 har som verdens første, et tredobbelt Flip Camera. Serien debuterer et nyudviklet Flip Camera med et tredobbelt for- og bagkamera-system, som inkluderer et 64 MP Sony IMX686 hovedkamera, et Sony IMX363 ultravidvinkelskamera og et tele-kamera.

Både hoved- og ultrawide-kameraerne understøtter optisk billedestabilisering, hvilket giver optimal fokusering og mindre slørede billeder. ZenFone 7 kan optage op til 8K video og inkluderer professionelle videooptagelsesfunktioner som HyperSteady, Wind Filter og Mic Focus.

Skærmen på ZenFone 7 Series er et 6,67-tommers 90 Hz/1 ms AMOLED NanoEdge all-screen display, uden hul eller hak, og som understøtter HDR10+ samt leverer en farvenøjagtighed på Delta-E <1 til naturlig og korrekt farvegengivelse.

ZenFone 7 Pro er drevet af Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G Mobile Platform, der giver brugerne den absolut førende mobile ydeevne og lynhurtige forbindelseshastigheder via 5G-tilslutning. Et langtidsholdbart 5000 mAh batteri giver op til to dages kontinuerlig brug. Med Qualcomm Quick Charge og den medfølgende 30W oplader, kan batteriet lade 60% på kun 34 minutter.

ZenFone 7 Series kommer med den seneste Android 10 version, samt ZenUI 7 – den forbedrede brugergrænseflade, der tilbyder en ren, enkel og hurtig Androidoplevelse. Den smarte “Smart Key” som tilbyder brugervenlige genveje er blevet flyttet til siden og er nu integreret med tænd/sluk-knappen og fingeraftrykssensoren, for at kunne levere nem og hurtig oplåsning

Med et tredobbelt kamerasystem i det karakteristiske Flip Camera, kraftfuld ydeevne og et fantastisk all-screen display tilbyder ZenFone 7 Series den nyeste smartphone-teknologi og hæver barren for flagskibs-telefoner i 2020.

Zenfone 7 Pro 8/256GB modellen får en pris på omkring 6.600 kroner, mens Zenfone 7 8/128GB kommer til at koste ca. 6.000 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2952 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart