Philips Hue laver stemningslys til store fladskærme

Philips Hue/Signify har netop lanceret deres nyeste produkter inden for Hue-serien. Ud over nye pærer og lamper har Philips Hue lavet stemningsbelysning, som kan eftermonteres på din fladskærm

Der er tale om Philips Hue Play gradient lightstrip. Som navnet antyder er der tale om en lightstrip, der kan lyse op i både hvidt og farvet lys. Effekten bliver ifølge Philips Hue nogenlunde den samme, som hvis man har et tv med indbygget stemningsbelysning.  

Philips Hue Play gradient lightstrip er lavet til de større skærme, er tilgængelig fra 6. oktober og kommer i tre størrelser: 

  • 55-tommer (passer til fjernsyn i str. 55 til 60 tommer) –1.349 kroner 
  • 65-tommer (passer til fjernsyn i str. 65 til 70 tommer) – 1.499 kroner 
  • 75-tommer (passer til fjernsyn i str. 75 til 85 tommer) – 1.729 kroner 

Der følger beslag med, så man kan montere lightstrippen selv. For at få det optimale ud af den nye lightstrip, skal man også have en Hue Bridge og Hue sync box.

Opdaterede pærer i massevis 

Ud over den nye lightstrip har Philips Hue også med en række opdateringer af deres produkter og en ny Philips Hue White Luster E14 med Bluetooth, som passer til mindre lamper og kan forbindes til dit smart home setup med Hue Bridge.

De klassiske Philips Hue kerte pærer erblevet opdateret med Bluetooth Der er også opgraderinger til Philips Hue Iris bordlampen med nye farver og bedre mulighed for at dæmpe lyset, bedre lysstyrke (op til 570 lumen), stofledning og Bluetooth og modeller i limited edition farver: guld, rosé, sølv og kobber (tilgængelig fra 6. oktober til hhv. 749 kr. og 899 kr. Philips Hue Ensis lampen kommer nu både i en sort og hvid udgave fra 20. oktober til 2.999 kr.  

Se eventuelt hele Philip Hue produktlinje her.

Kommentar til artiklen?