Signify introducerer nye WiZ-produkter, der giver endnu mere fleksibilitet og komfort i dit hjem

Signify har lige lanceret en ny serie af intelligente WiZ-belysningsprodukter til hverdagen. Det nye sortiment består af bord- og gulvlamper, nye pærer, en kontakt og nye loft- og væglamper. De nye produkter giver endnu flere muligheder for at indrette hjemmet med smart belysning

Lys to go: Den nye bærbare WiZ Mobile bordlampe

Den nye WiZ Mobile bordlampe er udviklet til hverdagen. Takket være det praktiske håndtag kan lampen let bæres fra et sted til et andet – alt efter hvor der er behov for lys og hygge. Lampen har et batteri, der holder i op til 10 timer og et dual-zone design, som giver mulighed for at vælge to forskellige farver lys samtidig. Alt efter behov kan den stilrene lampe bruges som bordlampe til middagen på terrassen eller som læselampe.

Den nye alsidige WiZ Pole gulvlampe

Den fleksible WiZ Pole gulvlampe leverer indirekte belysning, som giver ethvert rum en hyggelig atmosfære. Man kan stille lampen lodret – eller lægge den vandret på gulvet og dermed sætte en væg eller en bestemt genstand i rampelyset. Lampens bund kan nemt fjernes. Dual-zone designet giver mulighed for at lade lyset skinne i to forskellige farver samtidig.

Fleksibelt lysdesign til stuen: WiZ Bar Linear Light

Det nye WiZ Bar Linear Light kan placeres lodret eller vandret og kan desuden udvides med yderligere Bar Linear Lights som forbindes via et kabel. Ved at tippe lampen om på en af siderne kan man ændre lysvinklen.

Maksimal bekvemmelighed

Med Dual Zone har alle tre føromtalte lamper to uafhængigt styrbare lyszoner. Sektionerne af WiZ Bar Linear Lights kan lyse i forskellige farver, hvis det ønskes. Så snart lamperne er tilsluttet WiFi, kan lysstyrke, lysfarve og -temperatur nemt justeres ved hjælp af appen, en fjernbetjening eller stemmen. Og hvis tingene skal gå hurtigere sikrer lyseffekter i appen som for eksempel Fireplace eller Ocean en stemning, der er ideel til den respektive lejlighed.

Den nye WiZ Portable Button leverer også hastighed og komfort, og kan bruges som en bærbar lyskontakt. Med WiZ Portable Button kan WiZ lamper og pærer tændes, slukkes og dæmpes fra en afstand på op til 15 meter. Kontakten kommunikerer direkte med lyset og virker også hvis Wi-Fi er nede.

Intelligente lamper til enhver smag

WiZ udvider også sit produktsortiment med nye modeller og varianter af loftlamper. For eksempel den nye minimalistiske WiZ Rune loftlampe som også understøtter Dual Zone-styring. Den har en diameter på 40 centimeter og sikrer en jævn belysning. Den fåes i sort eller hvid.

Loftlampen WiZ SuperSlim kommer nu i to nye størrelser med en diameter på henholdsvis 43 og 55 centimeter også i sort eller hvid. Serien af  WiZ Imageo spotlamper udvides med en rund model med tre spots og en firkantet model med fire spots og begge varianter findes i sort eller hvid. Up&Down WiZ Spots er en dekorativ moderne væglampe, som lyser både opad og nedad. Du kan enten styre spottene sammen eller hver for sig. Vælg en hvilken som helst farve eller lysstyrke for at skabe en lækker effekt på dine vægge. Væglampen fåes i sort og hvid.

De nye produktintroduktioner fra WiZ rundes af med den nye Full Colour Mini P45, der findes i både E14 og E27. Derudover kommer den væsentligt større og kraftigere Full Colour High Lumen A80 E27-pære.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?