Huawei lancerer ny laptop, høretelefoner og to smarte ure

Huawei har lige lanceret MateBook X, FreeBuds Pro med ny støjreducerende teknologi og to nye ure, Watch GT2 Pro og Watch Fit. Dermed føjer Huawei endnu en stribe spændende produkter til det mangfoldige, danske produktsortiment og bygger videre på væksten inden for laptops, høretelefoner og wearables

Kinesiske Huawei har ikke tænkt sig at lægge sig ned og give op. Det kan godt være at deres smartphones og 5G-produkter har det hårdt, men de har en langt række andre produkter de så i stedet satser på.

Huawei har således lige lanceret en stribe nye produkter. Det drejer sig om laptoppen MateBook X, høretelefonerne FreeBuds Pro og de to smarte ure Watch Fit og Watch GT 2 Pro.

I en pressemeddelelse siger Lin Yin, direktør for Huawei Consumer Business Group Denmark:

Huawei oplever stærk vækst i kategorierne for laptops, høretelefoner og wearables. Vi lå nr. 2 på globalt plan i smartwatch-kategorien i Q1 i år, i samme periode voksede salget af høretelefoner med 261 procent, og i 2019 voksede vores forsendelse af laptops med 200%. Med dagens lancering af MateBook X, FreeBuds Pro, Watch Fit og Watch GT2 Pro understreger vi dermed endnu engang, at også vores laptops og wearables står for stærk kvalitet til en attraktiv pris.

Lin Yin

Med lanceringen bygger Huawei videre på teknologivirksomhedens All-scenario Seamless AI Life Strategy om at bygge det såkaldte 1+8+N-økosystem, hvor enheder gnidningsfrit taler sammen og gør forbrugernes hverdag nemmere.

MateBook X

MateBook X fastholder seriens karakteristiske minimalistiske og lette æstetik, mens brugeroplevelsen blandt andet løftes med en forbedret skærm, innovative funktioner og høj ydeevne. Huawei har ønsket at gøre det lettere at være produktiv på farten.

Huawei MateBook X. Foto: Huawei

Den nye MateBook X kommer til salg i Danmark i slutningen af oktober. Den vejledende pris er på 11.999 kroner.

FreeBuds Pro

FreeBuds Pro er True Wireless Stereo-høretelefoner, og med den nye model benytter Huawei for første gang en helt ny intelligent og dynamisk støjreducerende teknologi. Et specialdesignet, absorberende lag er lagt ind i selve høretelefonerne, og dermed reduceres vibrationerne, så det akustiske system stabiliseres.

Huawei FreeBuds Pro. Foto: Huawei

FreeBuds Pro kommer til Danmark i slutningen af oktober, og prisen forventes at ligge på 1.499 kroner.

Watch GT 2 Pro og Watch Fit

Huawei Watch GT 2 Pro er Huaweis nye smartwatch-flagskib og Huawei Watch Fit er det første rendyrkede sportsur, som teknologivirksomheden sender på gaden.

Huawei Watch GT 2 Pro. Foto: Huawei

De to ure kommer med henholdsvis 100 og 96 avancerede sports- og fitnessfunktioner, hjertemonitorering og lang batterilevetid, der gør det muligt at følge med i søvnmønstre, måle sit helbred og udfordre sig selv med at afprøve nye sportsgrene og motionsformer.

Huawei Watch Fit. Foto: Huawei

De to ure kommer til salg i Danmark i slutningen af september. Huawei Watch GT2 Pro får en vejledende pris på 2.299 kroner. Huawei Watch Fit får en vejledende pris på 899 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2899 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart