OnePlus lancerer tastatur

Teknologivirksomheden OnePlus er bedst kendt for smartphones og headsets, men nu er de klar med et tastatur til computeren

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro. Foto: OnePlus

Det nye tastatur fra OnePlus har fået navnet OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro, og er et mekanisk tastatur med Keychron-teknologi, og ifølge en pressemeddelelse skulle det fungere til alle operativsystemer.

Samtidig er tastaturet det første kommercielle produkt, der udgives under den nye fællesplatform fra virksomheden, OnePlus Featuring.

Tastaturet har taget et element med fra virksomhedens mobiler, nemlig en alert-slider, og så har det fået en rød Esc-knap samt en drejeknap, der giver tastaturet et særligt udtryk – skriver OnePlus.

Tastaturet er designet i aluminium, og lover at gøre tastaturet let. Tastaturet har også Marble-mallow-taster, der skulle give en vis fjedring ved hvert tryk, og det igen skulle give brugerne komfort og godt funktionalitet.

Som nævnt har OnePlus benyttet Keychron-teknologi, hvilket skulle have gjort det muligt at fremstille alsidige switches til tastaturet, og det igen være med til at øge komforten. Samtidig her det fået en specialiseret dobbeltpakning, der skulle minimere lyd, uanset om brugeren arbejder eller spiller med tastaturet.

OnePlus lover at tastaturet virker til både MacOS, Windows, Linux og Android OS-enheder.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.