OnePlus Nord på gaden i dag

I dag kommer den nyeste smartphone fra OnePlus på gaden. Nord er en helt ny type smartphone, og OnePlus selv kalder den for verdens første AR-smartphone

Den nye smartphone, OnePlus Nord, har mange spændende detaljer, ikke mindst så er OnePlus gået tilbage til tidligere dyder, hvor prisen skulle bankes i bund, hvilket de har gjort med deres OnePlus Nord.

Men samtidig så lover de, at den indeholder alle de essentielle elementer som en moderned smartphone skal have.

Den drives af en Qualcomm Snapdragon 765G 5G mobile platform, så den også understøtter 5G når det en gang kommer til Danmark.

På kamerasiden har den en 48MP Sony IMX586 sensor, som du også finder i OnePlus 8, og den har en blænde på f/1.75 og så har den optisk billede stabilisering (OIS), et 32MP selfiekamera og et 8MP ultravidvinkel selfieobjektiv.

Den er udstyret med en 6,44″ Fluid AMOLED-skærm med en 90Hz opdateringshastighed, og så understøtter den OnePlus Warp Charge 30T, som betyder at batteriet, der forresten er på 4.115mAh, kan oplades til 70% på bare en halv time.

Den nye smartphone kommer i to farver, Blue Marbel og Gray Onyx, og så kommer den i to version. En med 8GB hukommelse og 128GB lager til 3.299 kroner og en med 12GB hukommelse og 256GB lager, hvor prisen så ligger på 3.899 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3024 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart