OnePlus Pad – ikke en billig tablet

OnePlus har sat pris på deres nye tablet, og tilbehør, og selvom den bliver ikke ligefremt en billig tablet at få med hjem

OnePlus Pad. Foto: OnePlus

OnePlus startede deres liv som teknologiproducent med at lave produkter, læs smartphones, der ikke måtte koste ret meget, men stadig være spækket med det nyeste og bedste.

Det spor har OnePlus længe været på vej væk fra, med mobiler der let placerer sig i den dyre ende af spektret. Nu har de så offentliggjort priser på deres nyeste produkt, tabletten OnePlus Pad, samt tilbehør til den.

OnePlus Pad, der kommer med 8GB hukommelse og 128GB lager, samt understøttelse for 5G, får en pris på 3.999 kroner, hvilket placerer den – prismæssigt set – et godt stykke oppe ad prisstigen. For 4.000 kroner kan du få nogle af topmodellerne fra Apple og Samsung, og du skal ikke kigge længe rundt blandt tabletmarkedet, for at finde tablets der koster markant mindre.

Tabletten kan dog sagtens være pengene værd, det må en kommende test vise (tabletten er på vej til testbænken her på redaktionen).

Samtidig har OnePlus fortalt, hvad tilbehøret til kommer til at koste. Deres OnePlus Magnetic Keyboard får en pris på 1.159 kroner, OnePlus Stylo-penne kommer til at koste 769 kroner, OnePlus Folio Case coveret får en pris på 549 kroner og hurtigopladeren, OnePlus 80W Supervooc kommer til at koste 309 kroner.

Så hvis du skal have det hele, skal du ud og finde 6.785 kroner, hvilket er en pæn slat penge.

Jeg glæder mig til at se om OnePlus Pad er pengene værd.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.