OnePlus skal bruge din hjælp

Den kinesiske smartphoneproducent, OnePlus, angler nu efter brugernes hjælp. De ønsker ideer til næste opdatering af deres version af Android, OxygenOS. De bedste ideer bliver endda belønnet

OnePlus 6. Foto: OnePlus

Brugerinvolvering er blevet populær, og nu følger OnePlus så med. De ønsker at deres brugere, eller fans som de selv udtrykker det, skal komme med input til funktioner i næste opdatering af deres OxygenOS, deres tilpassede version af Android OS.

Konkurrencen har fået navnet #OnePlusPMChallenge og løber frem til d. 22. februar – så det er ikke så længe du har, hvis du ønsker at deltage i konkurrencen.

Helt nyt for OnePlus er denne type brugerinvolvering dog ikke. OnePlus har tidligere inddraget deres fans når det handler om at videreudvikle deres styresystem, og de har da også en meget tæt kontakt til deres ’community’, som i høj grad er med til at påvirke udviklingen af den populære smartphone.

Et eksempel herpå er ’Gaming Mode’, der kom med på opfordring fra en fan, en funktion der ifølge OnePlus selv er blevet ret populær hos deres brugere.

Denne gang er det så en konkurrence, og du deltager i den ved at oprette en tråd i tech-sektionen på OnePlus-foraet med hastag #PMChallange som titel på tråden.

Den bedste ide bliver udviklet af OnePlus’ softwareteam og implementeret i en kommende version af styresystem. Den, der går med sejren for den bedste ide bliver samtidig inviteret med til den næste store produktlancering, hvor ideen bliver præsenteret for hele verden, og samtidig får vinderen et eksemplar af den nye smartphone i hånden. En smartphone der naturligvis har den nye funktion inkluderet.

Du kan læse mere om konkurrencen her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2583 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart