Dobbelt video på Huawei P30 og P30 Pro

At bruge to kameraer på samme tid når du filmer er nu en mulighed på Huaweis nyeste mobiler – P30 og P30 Pro. Alt det kræver er at du opdaterer firmwaren på din smartphone

Dobbelt kamera funktion i P30 Pro. Foto: Lars Bennetzen

Endelig, fristes jeg til at sige, kom den funktion på den nye smartphone fra Huawei, som jeg har set mest frem til – at have to kameraer til at filme på samme tid.

Da Huawei lancerede deres P30 og P30 Pro, viste de også en funktion jeg blev helt vild med. Gennem deres software kan de nu tænde for to kameraer på samme tid, og derved kan du lave nogle fede optagelser.

Du kan nemlig nu bruge det ene kamera til at zoome ind på motivet, mens det andet kamera holder det store billede, eller måske endda laver et panorama skud.

Huawei siger i en pressemeddelelse at funktionen med dobbelt kamera også kan bruges i samarbejde med andre videofunktioner som AI-editor.

Jeg har brugt funktionen et par gange siden opdateringen kom i går, og jeg er virkelig vild med den – den er virkelig sjov at bruge. Så hvis du har en P30 eller P30 Pro, så synes jeg virkelig du skal lege lidt med funktionen.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?