Logitech gør deres mest populære gaming-mus trådløs

Den nye version af musen hedder G502 Lightspeed, og skulle yde samme præcision og komfort som den tidligere kablede version

Logitech G502 Lightspeed gaming-musen er blevet rekonstrueret hele vejen igennem. Den bevarer samme form og features som originalen, men har fået tilføjet Lightspeed og Powerplay trådløs teknologi og også en vægtreduktion på syv gram.

Den nye Logitech G502 Lightspeed gaming-mus har fået rekonstrueret den mekaniske og elektroniske design, så det nu inkluderer den trådløse Lightspeed-teknologi, og den trådløse opladningsteknologi, Powerplay.

Samtidig har den fået den nye High Efficiency Related Optical 16K sensor (Hero), hvilket skulle sikre en supergod gamingoplevelse.

Musen har 11 programmerbare knapper som kan tilpasses gennem Logitech G Hub softwaren til at udføre selvdefinerede handlinger eller tildele macros. Derudover har musen også et dual-mode Hyper-fast scrollhjul og et justerbart vægtsystem med seks vægte — fire på 2g og to på 4g — så du kan tilpasse vægten og balancen af musen til at matche din spillestil.

Derudover er den nye Logitech G502 Lightspeed fri for pvc og har også en Plastic Neutral certifikation. Det betyder, at Logitech ved hvert køb hjælper med at finansiere Plastic Bank programmer, der hjælper med at fjerne plastik fra havmiljøer.

Teknologier i G502 Lightspeed

  • Ultrahurtig LIGHTSPEED trådløs teknologi giver gamere en spilleoplevelse, der er hurtigere end hvis man var kablet, og en end-to-end optimeret trådløs forbindelse, der leverer en god reaktionsevne og pålidelighed til konkurrenceniveau præstationer.
  • Logitech Gs Powerplay trådløse opladningssystem for kontinuerlig opladning, selv under gaming. Den nye gaming-mus tilkobles trådløst gennem Powerplay og gør det bekvemt både at oplade samt overføre data gennem et enkelt USB-kabel.
  • Logitech HERO 16K sensor har en exceptionel reaktionsevne og nøjagtighed med en opløsning op til 16.000 DPI og tracker ved 400+ IPS uden acceleration, filtering eller smoothing.
  • Logitech G HUB genkender Logitech G502 LIGHTSPEED gaming-mus automatisk og muliggør fuld adgang til tilpasningsfunktioner. Den tillader også, at du kan vælge funktioner, tildele macros og key bindings samt skabe skræddersyede farver, alt i et simpelt og intuitivt interface.

Pris og tilgængelighed

Logitech G502 LIGHTSPEED trådløse gaming-mus forventes at blive tilgængelig på LogitechG.com og hos globale forhandlere i maj 2019 med en vejledende udsalgspris på 1.190 kroner.

About Lars Bennetzen 3882 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?