Onlinedating – nu også for de rige

Millionærdating.dk er et nyt datingsite, hvor folk med masser af penge kan mødes, netværke og … date. Sjovt nok kan man oprette en gratis profil

Vi troede vi havde set dem alle; onlinedating-steder for alle, datingsteder for folk der ønskede sex, datingsteder for landmænd, for folk med dyr, for de smukke, for folk i høje stillinger, for folk med kæledyr og listen er lang.

Men vi havde åbenbart overset en udsat gruppe – folk med masser af penge. Millionærdating.dk skulle så råde bod på den lille detalje, og i går – d. 20. Oktober, åbnede stedet for folk ’med økonomisk overskud’ eller ’folk, der har flere økonomiske midler end gennemsnitsdanskeren’ som der bliver skrevet i en pressemeddelelse.

En af idemændene bag det nye dating-site, Mette Kristensen skriver i pressemeddelelsen:

”Millionærdating er egentlig mest tænkt som et mødested for velbeslåede, snarere end et datingsite, men det er selvfølgelig også en del af konceptet at fungere som et sådant. Det er jo ingen hemmelighed, at vi alle ønsker at dele oplevelser med nogen – uanset om det er familie, venner eller veninder. Mange forhold er startet som venskabelige relationer, og det vil givetvis også være tilfældet her.”

Tilsyneladende er der ret mange sociale problemer forbundet med at være velhavende, og ’det kan være en udfordring at skabe venskaber og relationer på tværs af store socioøkonomiske skel,’ som der bliver skrevet i pressemeddelelsen.

Der bliver videre forklaret i pressemeddelelsen at det både kan være svært at være giveren, der ’hele tiden må punge ud’ eller modtageren som åbenbart har svært ved at finde penge nok til at deltage i fælles arrangementer, rejser eller aktiviteter blandt venner.

Så heldigvis er Millionærdating.dk kommet til for at rette op på den mangel, og som Mette Kristensen forklarer i pressemeddelelsen:

”Med Millionærdating har vi sådan set bare en åbenhed omkring facts. Der findes jo grupper i samfundet, som har væsentlig mere at gøre godt med og som derfor har andre muligheder for fritidsinteresser.”

For at gøre tingene endnu lettere for staklerne med lidt ekstra på kistebunden, så er det muligt at oprette en gratis profil på det nye datingsite. Men det skal så også lige siges, at det er begrænset hvad man kan på en gratis profil. For at få adgang til alle funktionerne skal der betales – problemet er blot, at du ikke kan se prislisten før du er oprettet på sitet. Og en stakkels redaktør falder ikke just ind i målgruppen, så vi forsøgte ikke at oprette en profil på sitet.

Men vi ønsker det nye initiativ held og lykke, det er altid spændende at se, hvordan den slags nye sites klarer sig.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?