En af de ting der er nyt i Dinamica Plus er, at der nu kan oprettes fire forskellige brugerprofiler, hvor kaffeoplevelsen bliver baseret på den enkeltes smagspræferencer.
På opskriftsiden er der kommet fire nye internationale opskrifter: Cafe Au Lait, Galao, Café con leche og Verlangerter. Det er opskrifter der kun er tilfængelige på Dinamica Plus, fortæller De’Longhi i en pressemeddelelse.
Herudover det muligt at tilkøbe ekstra mælkebeholder til modellen, hvilket gør det lettere at eksperimentere med forskellige mælkebaserede kaffedrikke.
Omkring de nye opskrifter skriver De’Longhi:
Cafe Au Lait: Cafe Au Lait stammer, som de fleste ved, oprindelig fra Frankrig. Når du
bestiller Cafe Au Lait i Danmark, får du ofte filterkaffe med varm mælk, men i Frankrig laves
drikken med halvt espresso og halvt dampet, varm mælk. Cafe Au Lait bliver ofte forvekslet
med den italienske pendant ”caffé latte”, som dog har endnu mere mælk og endda tit
kommer et tyndt lag skum på toppen.
Galao: Portugals version af Cafe Au Lait er Galao. Den cremede drik består af én del
espresso og toppes med tre dele skummet mælk i et højt glas. Lad dig forføre af den fyldige
smag og den elegante fremtoning.
Café con leche: Selv spanierne har deres egen variant af den klassiske kaffe med mælk.
Den populære kaffedrik er baseret på én del stærk filterkaffe eller espresso og én del varm
mælk. Café con leche stammer oprindeligt fra Spanien, men har siden spredt sig videre til
bl.a. de latinamerikanske lande.
Verlangerter: Østrigs svar på den amerikanske ”Long black” er Verlangerter: En espresso
hvor man tilsætter varmt vand. Navnet betyder ”den forlængede” – perfekt for dem som
synes at espressoen forsvinder alt for hurtigt. Oplev en forfriskende og mild kaffedrik som
holder lidt længere.
Prisen skulle ligge på omkring 6.800 kroner.