Poly klar med pakkeløsning til hjemmearbejdet

Vi arbejder hjemme som aldrig før, og bruger onlineplatforme til kommunikation hele tiden. Nu er Poly så klar med en færdigpakket løsning af produkter til hjemmearbejdet

Hjemmearbejde er ved at blive hverdag for de fleste, vi forbruger onlinetjenester og videoservices som aldrig før, og en undersøgelse fra IDC viser, at erhvervslivet her i norden, planlægger en fremtid, også efter Corona-pandemien, hvor flere vil arbejde hjemme, eller have en fleksibel arbejdsplads.

I forvejen gik det godt for nordens virksomheden når det kom til hjemmearbejdspladser. Her var der hele 25% der enten arbejdede hjemme eller havde muligheden – det kan sammenlignes med det globale gennemsnit på 14%. Undersøgelsen viser samtidig, at post-Corona forventer IDC at tallet kommer til at ligge på 32%.

Derfor kan det ikke undre at virksomheden nu kommer med løsninger direkte rettet mod hjemmearbejdspladserne. En af dem der er klar med sådan en løsning er Poly. De er nemlig klar med deres Poly Studio P-serie, som er en række enheder, som retter sig mod folk der arbejder hjemmefra. Samtidig vil Poly gerne give it-afdelingen værktøjer, så de bedre kan hjælpe de af deres bruger der sidder hjemme og arbejder.

Poly Studio P5 Webcam, Poly Studio P15 Videobar og Poly Studio P21 Personal Meeting Display er de tre nye enheder, som er rettet mod alle lige fra regnskabsassistenten til CEO’en.

Poly Studio P5 Webcam er et personligt webcam med kameraoptik optimeret til videokonference. Poly Studio P5-webkamera leverer 1080p-opløsning og 4x digital zoom og leveres med en indbygget mekanisk “privacy shutter”, retningsbestemt mikrofon, samt integreret usb-tilslutning til headsets for nem plug-and-play-forbindelse til lyd.

Poly Studio P15 personlig videobar er en personlig videobar med 4K-opløsning, automatisk beskæring af billedet på den talende, samt en kraftfuld integreret højttaler og mikrofonrække med avanceret NoiseBlock AI-teknologi som blokerer baggrundsstøj.

Poly Studio P21 Personlig mødeskærm er en videokonferenceskærm, der inkluderer alt, hvad du har brug for til videokonferencen, inklusive en 21”-skærm, højkvalitetskamera og alt-i-et-lyd. Skærmens kant har indbygget lys, som dynamisk justeres for at belyse dig og dermed optimere videokvaliteten, selv hvis du sidder i modlys. Usb-tilslutning gør at Poly Studio P21 fungerer med enhver videokommunikations-app, der kører på en pc eller Mac.

Poly Studio P21. Den personlige mødeskærm. Foto: Poly

Poly Studio P5 kit er en kasse med et Poly Studio P5-webkamera sammen med en valgfri personlig lydenhed: Et Poly-headset eller en Poly Sync 20 speakerphone, så man er i gang på sekunder. Der er fire out-of-the-box-kombinationer med lednings- eller trådløse headsets fra Polys Voyager og Blackwire-familier, samt et sæt med Poly Sync.

Poly Lens Desktop App hjælper brugerne med at få det bedste ud af deres udstyr – og giver endda tips til at få godt lys på videoen, sidde ergonomisk korrekt og huske at få nok at drikke. Den anden del af løsningen er Poly Lens device management, der hjælper it-afdelingerne med at supportere udstyret, få data om brugen og i det hele taget holde overblikket.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3074 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart