Tech-Test News uge 5

I denne uge skal vi nå rundt omkring bæredygtighed, danskernes mobilpræferencer, hjemmearbejdspladser og nogle ret spændnede produkter, samt en række nye test

Vidste du at danskerne elsker Apples dyre iPhones?, eller at Microsoft ønsker at fjerne mere CO2 end de nogensinde har udledt i atmosfæren? Det kan du høre og se mere om i denne uges udgave af Tech-Test News.

Du kan også mere mere om et bæredygtigt design fra Bang & Olufsen og ikke mindst så kan du se mere til nogle de spændende test der er kommet igennem maskinen siden sidst.

Tech-Test News uge 5

Og her er så de links jeg lover dig i udsendelsen

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3465 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?