VIDEOTEST: Tile – smart tracker til dine nøgler

Jeg er håbløs når det kommer til mine nøgler og min mobil - jeg kan bare aldrig finde dem. Men det hjælper Tile mig med, og de findes i rigtig mange varianter

Det sker dagligt at jeg ikke kan finde mine nøgler, og lige så ofte at jeg ikke lige kan finde min smartphone. Det er dog yderst sjældent at jeg ikke kan finde begge dele på engang.

Tile er en række af små trackere, der kan sættes fast på nøgler, laptop, kuffert og så videre, og med dem kan du let spore dine egendele.

Her kan du se min test af Tile, og høre hvad jeg virkelig mener om dem (spoiler – jeg er ret glad for dem).

Videotest af trackeren Tile

Herunder er der priser til Tile Pro, men husk at trackeren Tile findes i mange forskellige udgaver.

De bedste priser på Tile Pro

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3371 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?