Redaktionens fem favorit-gadgets

2016 er ved at rinde ud, og 2017 står og banker på døren. Vi har derfor kigget lidt på nogle af de mange produkter vi har haft til test, og valgt fem produkter som er redaktionens absolutte favoritter

Året 2016 har været et spændende år, både på den internationale politiske scene, men absolut også på gadget-fronten og det er den vi kigger på her på Tech-Test.

Vi har set produkter i mange spændende kategorier, og vi har set en del der har begejstret os. At udvælge fem som udgør toppen af poppen har derfor ikke været let, men vi har fundet frem til følgende liste som er i helt tilfældig rækkefølge.

1. Anki Overdrive – årets gadgetlegetøj

Ingen tvivl om, at Anki Overdrive er et fantastisk stykke legetøj. Sjældent har vi haft det så sjovt når vi har testet en ny gadget, og sjældent har vi set noget der i den grad har taget en gammel teknologi, tilført den lidt ny teknologi og gjort den til noget helt nyt og stadig beholdt den gamle fascination.

Anki Overdrive

At leget med racerbiler, bruge vores smartphone til at styre bilerne med og kunne køre både mod computerens kunstige intelligens og vores venner og bekendte er vildt sjovt og spændende. Samtidig udvider Anki konstant Overdrive med nye biler, og vi har allerede modtaget en af de nye Supertrucks som bibringer endnu mere sjov til et i forvejen sjovt legetøj.

– TEST: Anki Overdrive

2. Sennheiser MB660 – væk med støjen

Vi har testet mange headsets i årenes løb, og også mange med noise cancellation (NC, red.). Men Sennheiser MB660 gør det i særklasse godt. Ikke alene fjerner det lyden effektivt, det er også udstyret med teknologien Adaptive Noise Cancellation, hvor det ikke er generisk hvid støj der bruges til NC, men hvor lydbilledet omkring brugeren analyseres og ud fra den skabes der en hvid støj der mere effektivt fjerner støjen.

Sennheiser MB 660

Samtidig gør Sennheiser MB660 2 rigtig smarte ting. Dels skaber headsettet et rum, så du ikke føler du sidder i en osteklokken når du slår ANC til, dels gør den medfølgende app det muligt at justere musikken meget præcist, så den passer lige til dine ønsker.

Sennheiser MB660 var vores følgesvend på en tur til Japan, og under flyveturen sad det stort set på fra start til slut, og det var en meget behagelig oplevelse.

– TEST: Sennheriser MB660

3. Nighthawk x8 AC5300 – årets bedste router

Når det kommer til netværk, så er og bliver routeren den mest afgørende faktor for en god oplevelse, og vi har i tidens løb haft rigtig mange routere gennem vores test, nogle bedre end andre.

Nighthawk X8 AC5300 (R8500)

Men Nighthawk x8 fra Netgear har virkelig imponeret os under testen. Ikke alene leverede den nogle imponerende testresultater, med minimalt pakketab og maksimal båndbredde selv på lange afstande. Den kom også med rigtig mange spændende funktioner og faciliteter som gør det til en sand fornøjelse at være administrator på denne router.

Så skal du vælge at investere lidt mere i en router end de 500 kroner de koster i den lokale Elgigant, så er der ingen tvivl hos os – Nighthawk x8 er det bedste du købe pt.

– TEST: Nighthawk x8

4. iPhone 7 – Apple er tilbage

En ting der fylder rigtig meget i vores travle hverdag er vores smartphone, og selvom vi har set et par stykker der virkelig har imponeret os i årets løb, så er der ingen tvivl om, at iPhone 7 Plus er den smartphone der i 2016 har imponeret os mest.

iphone7_indhold-1

Indrømmet – hvis du i forvejen havde en iPhone 6 eller 6 Plus, så er det svært at finde mange gode grunde til en opgradering, men hvis du har en tidligere model der alligevel skal skiftes (både iPhone og Android), så er iPhone 7 og 7 Plus noget du skal overveje at kigge efter.

Apple har forsynet deres nyeste mobil med den bedste skærm til dato, og der er ingen tvivl om, at det ses. Samtidig har de forsynet 7 Plus med et dobbelt kamera, så du blandt andet får 2x optisk zoom, noget som er blevet en af vores favorit-funktioner på mobilen.

Helt generelt er der sket rigtig meget på kamerasiden, og det er da også her du skal finde de bedste argumenter for at købe den nye iPhone. Og da vi er vilde med at tage billeder, sætter vi virkelig pris på det fantastiske 4K-videokamera vi pludselig har fået, på den bedre blitz og på de super gode billeder iPhone 7 og 7 Plus leverer.

– TEST: iPhone 7

5. Cinetic Big Ball AnimalPro – en utrolig effektiv støvsuger

Den sidste gadget vi har med på listen over årets bedste gadgets er en støvsuger fra Dyson. Den er et lille teknologisk vidunder, der løser mange af de irritationsmomenter som vi ellers oplever ved de mere traditionelle støvsugere.

Dyson Cinetic Big Ball

En af de ting som Big Ball løser er, at den automatisk rejser sig som, hvis du får hevet lidt kraftigt i den når den fx skal over dørkarmen. Ikke mindre end genialt skulle vi hilse at sige.

Samtidig så kommer den med en lang række tilbehørsmundstykker som gør, at du altid kan finde et der passer til opgaven. Støvsugerrøret kan hives ud til 1.250mm, så selv høje mennesker kan bruge den uden at få hold i ryggen.

Endelig er den poseløs og udstyret med en imponerende sugestyrke, så du næsten kan hive søm ud af gulvet.

– TEST: Cinetic Big Ball AnimalPro

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2126 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?