Nyt sportheadset fra Philips

To nye headsets i Philips ActionFit-serie er udviklet specielt med henblik på folk der dyrker sport og vil have musik til

De to nye headsets fra Philips, eller rettere fra Gibson Innovation der står bag Philips headsets, har fået navnene SHQ7900 og SHQ6500. Begge er vandtætte og lover god lyd og sikker pasform.

Ifølge pressemeddelelsen fra Philips har SHQ7900 en stor fleksibilitet, fordi de leveres med både ørekrog, finne og ørepropper med, så du selv kan vælge, hvordan du vil bære headsettet.

Det har også en magnetisk klemme, så kablet om nakken (hvor det 2,1 gram lette batteri er placeret), ikke hopper rundt under træning. Og nu vi snakker om kablet, så er det Kevlar-forstærket, så det burde være ret holdbart.

Batteriet er genopladeligt og giver 150 timers standby-tid, op til 7 timers taletid eller 6,5 timers musiktid – og mon ikke det er det sidste der er specielt interessant?

SHQ6500 har ikke helt samme fleksibilitet, men er forsynet med en C-formet gummibeklædt finne. Kablet er stadig Kevlar-forstærket og batteriet er en anelse tungere med 2,5 gram. Det leverer også noget mindre brugstid, med 55 timers standby-tid, eller 4,5 timers tale/musik.

I pressemeddelelsen fortæller John Bundgaard, Account Manager fra Gibson Brands, at det åbne akustikdesign lukker den omgivende lyd ind, så du stadig kan høre fx trafik når du cykler eller løber udendørs.

De to headsets er på markedet nu og SHQ6500 har en pris på 599 kroner, mens SHQ7900 koster 695 kroner.

Du kan læse mere om ActionFit-headsets fra Philips her.

Læs også:

Lyd og lys til konfirmanden i nye musikanlæg fra P... Det kan godt være mange nyder musik i headsets og dermed gør det til en solo-oplevelse. Men de tre nye musikanlæg som Philips lige har introduceret i ...
Endnu et headset ligger som krave rundt om halsen Indrømmet – det ser faktisk ret elegant ud, det nye Flite-headset fra Philips. Designet i elegante kurver og med strategisk placeret guld, er det næst...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1789 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?