Ny LED-lyskilde sparer ekstraordinært meget på strømmen

Philips Ultra Efficient LED-pærer er Philips’ mest energieffektive pærer til dato

Verden kæmper mod klimakrisen og de stigende energipriser, og nu har Signify lanceret deres mest energieffektive LED-pære, og den skulle kunne hjælpe forbrugerne med at reducere deres elregning. Philips LED Ultra Efficient opfylder de nye og strengere EU-regler for miljøvenligt design og energimærkning, der trådte i kraft den 1. september sidste år. 

For at opnå en A-mærkning i henhold til de nye regler skal pærerne have en energieffektivitet på 210lm/W. Signify har indtil videre udviklet og designet fire pærer, der opfylder disse kriterier, hvilket betyder, at de bruger 60 % mindre strøm for at opnå samme lysudbytte og kvalitet som standard Philips LED-pærer.

Man kan spare op til 230 DKK/pære årligt på elregningen, hvis man skifter fra en 60W glødepære til en Philips Ultra Efficient LED-pære, med samme lysudbytte men som kun bruger 4W.

De nye Philips Ultra Efficient LED-pærer er Philips’ mest energieffektive pærer til dato. De har en 3,5 gang længere levetid end almindelige LED-pærer, da de kan lyse i cirka 50.000 timer, hvilket svarer til ca. 50 år.

Philips Ultra Efficient LED-pærer har et emballagedesign uden plastik, og en grøn baggrundsfarve for at vise, at der er tale om et bæredygtigt belysningsprodukt. 

Alt efter hvilken LED-type du leder efter, svinger prisen mellem 75 og 90 kroner.

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.