Ny bæredygtig monitor lover stor ydeevne

Den nyeste monitor, Philips 242B1G fra MMD, er designet til bæredygtig produktivitet og henvender sig til miljøbevidste professionelle

Den nye monitor fra MMD, der står bag Philips skærmene, lover betydelige energibesparelser takket være et superenergibesparende design. Mere specifikt benytter dens energieffektive funktioner en ny LED-baggrundsbelysningsteknologi, der bibeholder lysstyrke og farve ved et markant lavere energiforbrug.

Skærmen er desuden udstyret med en række andre strømbesparende teknologier såsom PowerSensor, LightSensor og 0-watt hovedafbryder.

PowerSensor registrerer brugerens tilstedeværelse, eller mangel på samme, via harmløse infrarøde signaler og reducerer automatisk skærmens lysstyrke derefter, hvilket hjælper med at spare op til 80% af energiomkostningerne.

LightSensor-teknologi registrerer det omgivende lys og justerer derefter skærmens lysstyrke. En anden vigtig funktion, der gør denne skærm særligt effektiv til at reducere brugernes CO2-aftryk, er Zero Power Switch. Med et tryk på 0-watt-kontakten kan brugerne helt koble deres skærm fra elnettet, hvilket nulstiller strømforbruget.

Philips 242B1G består af 85% genanvendt plast og har en TCO Certified Edge-certificering, som betyder, at den er helt fri for skadelige stoffer som kviksølv, halogen og PVC/BFR. Derudover er modellens emballage 100% genanvendt, og den overholder internationale standarder som EnergyStar 8.0, EPEAT og RoHS.

IPS-skærmen bruger samtidig avanceret teknologi, der giver ekstra brede synsvinkler på 178/178 grader, hvilket er især nyttigt, når du arbejder i hold.

Philips 242B1G dukker op på markedet til februar og får en pris på 1.555 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3073 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart