Masser af strøm til dine mobile enheder

Med dagens stadig mere strømforbrugende mobile enheder, bliver powerbanken mere vigtig, og nu er hollandske Xtorm kommet med en 20.000 mAh-enhed så du har rigeligt med ekstra strøm med dig

Xtorm Fuel Bank 8x Xtorm Fuel Bank 8x

Det er den nye Fuel Bank 8x som kan levere ikke mindre end 20.000 mAh, og dermed har den den største kapacitet af alle Xtorms PowerBanks. Fuel Bank 8x er, som navnet antyder, en del af Fuel serien der blev lanceret sidste sommer, og som alle powerbanks fra Xtorm så presser den teknologien til det yderste, for at få så meget strøm som muligt ned på så lille en plads som det kan lade sig gøre.

Navnet 8x indikerer at denne powerbank kan oplade en smartphone op til otte gange, hvilket naturligvis afhænger meget af hvor stort et batteri smartphonen egentlig har. Men de fleste mobiler med et batteri på omkring 2.400 mAh vil snildt kunne oplades 8 gange med denne powerbank – men snakker vi om en smartphone med et batteri på omkring 4.000 mAh, som nogle af de store fra Huawei har, så må den kaste håndklædet i ringen efter små 4 opladninger.

Det ændrer ikke ved, at 20.000 mAh er en imponerende stor kapacitet, og da den er udstyret emd to usb-porte, så kan du oplade to enheder ad gangen.

Rent designmæssigt er den forsynet med en led-indikatorlampe og en gummibelægning så du har et godt greb om den. Den holder også automatisk op med at oplade, når din smartphone (eller tablet) er helt opladet. Det betyder at du ikke bruger mere energi end nødvendigt på en opladning, og at du heller ikke overopheder din smartphone.

Vi har endnu ikke fået en dansk pris, men du kan købe Fuel Bank 8x for €69 på Xtorm.eu.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2231 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?