Rejse-hovedtelefoner fra Harman bliver nu trådløse

Ny ultra kompakt og støjreducerende trådløs hovedtelefon er den rejsendes ultimative ledsager

Harman har lige lanceret en ledningsfri version af deres kendte AKG N60 NC hovedtelefon, og den er oplagt som rejsekammerat på rejsen.

Ifølge Futuresource er 83% af alle flyrejser kortere ture, hvor mange kun medbringer håndbagage. Det gør opbevaringsplads til en udfordring. Næste generation af AKG N60 NC hovedtelefoner, N60 NC Wireless, giver ny mening til begrebet ´travel light` ved at fjerne besværet med uregerlige ledninger, uden at gå på kompromis med AKG´s anerkendte lyd og støjreducerende teknologi. Samtidig vil man fortsat kunne opleve den unikke foldbare konstruktion, som man kender den fra AKG N60 NC hovedtelefonen.

Med den aktive støjreducerende teknologi, kan rejsende minimere forstyrrende lyde på fly og tog, ved at kontrollere lyden af udefrakommende støj, som man ønsker at lukke ind. Brugere kan trygt stole på denne hovedtelefon på hele rejsen, som yder konstant tilkobling i op til 30 timer.

AKG´s aktive støjreduktion er den samme førsteklasses teknologi, som findes i AKG N60 NC Wireless´ forgænger, den prisvindende AKG N60 NC, som er udvalgt af Lufthansa Airlines som officiel hovedtelefon på business class. Teknologien er specifikt designet med det formål, at afbalancere lavfrekvent lyd såsom summen fra et fly, og samtidig levere stilhed og ro til den rejsende.

AKG N60 NC Wireless er resultatet af AKG´s 60 år lange ekspertise indenfor området, og udspringer af det tætte samarbejde med musikere og lydprofessionelle. Hovedtelefonen er indbegrebet af de bedste materialer, heriblandt læder, aluminium og skum, som tilpasser sig hovedets form, for optimal komfort. Det sofistikerede trådløse design gør det let for musikelskeren at nyde den optimale høreoplevelse i lange perioder, hvad end det er i luften eller på vejen – konstant tilknyttet sin favorit musik. Grundet størrelsen, er denne letvægts hovedtelefon en lille og bekvem rejseledsager, som nemt kan foldes sammen og placeres i det tilhørende etui, for optimal transport og opbevaring.

Udover AKG N60 NC Wireless, har HARMAN for nylig offentliggjort yderligere tilføjelser til deres letvægts rejseserie: in-ear AKG N20 NC hovedtelefonen. Den nye hovedtelefon med ledning leverer eksemplarisk lyd med verdensklasse aktiv støjreduktionsteknologi. Hovedtelefonen er også ideel til lange rejser, da den rummer op til 20 timers batteri levetid. Bygget til at klare rejser, er hovedtelefonen fremstillet af de bedste AKG materialer, med stofbeklædt ledning, som ikke kan snos, etui og flyadapter.

AKG N60 NC Wireless:

 • Førsteklasses aktiv støjreducerende teknologi, tilpasset flyrejser
 • Op til 30 timers batterilevetid
 • AKG´s prisvindende lydkvalitet
 • Flyadapter og bæretaske
 • Én-knap universel fjernbetjening/mikrofonkabel samt lydkabel for kontinuerlig lydoplevelse
 • 3D-Axis foldemekanisme for optimal opbevaring
 • USB kabel, for hurtig genopladning

AKG N20 NC:

 • AKG reference lyd
 • Verdensklasse aktiv støjreducerende teknologi, afstemt til rejser
 • Op til 20 timers batteri levetid
 • Universel 3-knap betjening med kompatibilitets knap
 • Lækre materialer og tilbehør, heriblandt stof beklædt ledning som ikke kan snos, etui og flyadapter

Pris og tilgængelighed

AKG N60 NC Wireless er tilgængelige i farven sort, og kan købes på akg.com og hos udvalgte forhandlere fra primo april 2017, til en vejledende udsalgspris på 2.299 kroner.

AKG N20 NC er tilgængelige i farven sort, og kan købes på akg.com og hos udvalgte forhandlere fra maj 2017, til en vejledende udsalgspris på 1.499 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2957 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart