Så er Dell Technologies klar med nye computere i XPS-serien

Dell XPS Desktop, Dell XPS 15 og Dell XPS 17 er de nye computere, der alle skulle have fedt design og masser af hestekræfter

Den nye Dell XPS Desktop-pc er seriens hidtil kraftigste og kommer med op til 13. generation Intel Core i9k-processorer, op til NVIDIA GeForce RTZ 4090 eller AMD Radeon RX 6900 XT-grafik og DDR5-hukommelse. Dell XPS Desktop-pc’en har ikke blot fået opdateret sit indre. Det ydre er også blevet opdateret og består nu af en aluminiumsramme og et raffineret frontgitter, alt imens pc’en også kommer i to nye farver: grafit og platin. 

Arbejdsheste i elegant design

Dell XPS 15 og Dell XPS 17 kommer begge med det velkendte minimalistiske design og høje ydeevne. De er bygget til at klare selv de mest intensive kreative projekter og kommer nu med de seneste 13. generations Intel Core-processorer og NVIDIA 40 Series GPU’er. De to bærbare pc’er kombinerer banebrydende teknologi med elegant design og skærme, som leverer krystalklare billeder. Det resulterer i en fordybende oplevelse, hvor end man befinder sig.

Pris og tilgængelighed

  • Dell XPS Desktop er tilgængelig allerede nu med 13. generation af Intel Core-processorer og NVIDIA 4080/4090. Flere konfigurationsmuligheder bliver tilgængelig i midten af 2023. Prisen kendes endnu ikke.
  • Dell XPS 15 bliver tilgængelig den 7. marts. Her kender vi heller ikke prisen.
  • Dell XPS 17 bliver tilgængelig den 7. marts, og som med den andre produkter er prisen heller ikke kendt her.
About Lars Bennetzen 3952 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.