Så er Loewe klar med deres nye Bild 4 OLED tv

Bild 4 OLED er Loewe's 'one box' tv, hvor du bare skal pakke ud, tilslutte og tænde tv´et for derefter at nyde en utrolig skarp tv-oplevelse

Bild 4 OLED har eksplosive farver, smukke kontraster og levende, naturlige billeder, selv ved gengivelse af hurtige actionscener. Om det er en sportsbegivenhed, en thriller eller naturudsendelse, så lover Bild 4 OLED tv at give dig krystalklare farver og at du kan se alle detaljer.

“Bild 4 er en vigtig del af Loewes portefølje. Den nemme tilgang med ‘one box’-konceptet og den enkle installation skal inspirere endnu flere kunder til at vælge et Loewe TV, og få den perfekte helhedsoplevelse af perfekt billed- og lydgengivelse samt nem og intuitiv betjening,” siger Loewe´s CEO Mark Hüsges i en pressemeddelelse.

OLED teknologi giver dig tv i en helt ny dimension

På et display, der kun er 4,9 millimeter tykt, frembringer OLED-teknologien krystalklare billeder ved hjælp af selvlysende pixels, kaldet organiske lysdioder. I modsætning til LCD-skærme kræver OLED-skærme ingen baggrundsbelysning, så når en pixel er slukket, er skærmen helt sort.

OLED-skærmen kan omstille sig fra at være stærkt oplyst til at være absolut sort på mindre end et mikrosekund. Det giver en betagende naturlig billedvisning. Læg dertil HDR, og Dolby Vision (TM), som giver endnu højere kontrast og et langt bredere spektrum af farver, så får du en billedgengivelse der er endnu mere strålende og endnu mere naturlig end nogensinde før.

Loewe Bild 4 OLED lover at giver fantastiske high dynamic range (HDR) billeder med en helt ny dybde og et fantastisk farvespektrum, der giver en ekstremt autentisk gengivelse af selv de mest krævende detaljer.

Design

Med en Soundbar i elegant Piano Black, og matchende akustisk stof, samt en minimalistisk bordstand i sort metal, er designet af Bild 4 OLED inspireret af den særlige ´OLED sort´.

Den ultra slanke skærm, fremhævet af en fin ramme i Graphite Grey og med det velkendte Loewe Eye, er tv´et både let og elegant.

Det komplette bild 4.55 OLED sæt inkluderer både skærm, soundbar og bordstand. Helt enkelt at installere og endnu nemmere at betjene.

Lyd

Kraftfuld 80 watt stereo Soundbar med lukket bass reflex box sikrer varme lave frekvenser og en pragtfuld voluminøs lyd. For at skabe oplevelsen af en koncertsal, med en 3.1 lydløsning, kan Bild 4 forbindes med en klang 1 subwoofer og et sæt klang 1 højttalere.

For at opskalere endnu mere kan en ekstra klang 1 subwoofer og et sæt klang 1 højttalere forbindes i et 5.2 lydsystem. Helt enkelt med den integrerede audio multi-channel decoder. Via Bluetooth kan du afspille musik fra smartphone til tv´ets lydsystem, ligesom du også kan nyde lyd og musiknumre afspillet på tv´et med brug af Bluetooth hovedtelefoner.

Features

Der er flere nyttige funktioner, der hjælper med at betjene visning af live-tv, blandt andet en tidslinje, der viser præcist, hvor programmet er nået til. Via forudinstallerede apps på Bild 4 OLED giver TIDAL dig adgang til mere end 40 millioner musiknumre (kræver abonnement), og de mest populære internetvideoer kan du se via YouTube.

Med USB Recording kan du optage programmer (f.eks. med brug af Loewe DR+ Feature Disk, som kan tilkøbes), programguiden hjælper dig med at finde de ønskede programmer. Og for at gøre det hele endnu nemmere, kan du med den gratis Loewe-app betjene og afspille indhold fra dit Bild 4 OLED TV via smartphone eller tablet.

Loewe Dual Channel teknologi

Du kan let optage et program ved at tilslutte en ekstern harddisk til USB-porten. Live programmer kan sættes på pause, og fortsættes senere, så du ikke går glip af et eneste sekund af programmet.

Tekniske data

  • Skærmdiagonal: 55″
  • Display: OLED display technology. HDR (Dolby Vision / HDR 10 / HLG)
  • Opløsning: Ultra HD resolution 3840 x 2160
  • Modtagelse: DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2 / UHD@60Hz
  • Tilslutninger: 4 x HDMI UHD / 1 x USB 3.0 / 2 x USB 2.0 / WLAN / Bluetooth
  • Lyd: 2 x 40 watt stereo sound system. Integrated 5.1 multi-channel audio decoder
  • Mulighed: Ekstra lydsystem (højttalere og subwoofer) kan tilkøbes – f.eks. Loewe klang 1
  • Placering: Table Stand er inkluderet
  • Mulighed: Floor Stand eller Wall Mount kan tilkøbes
  • Highlights: Nyeste OLED technology. High dynamic range teknologi (HDR) inkl. HDR10, HLG og Dolby Vision. Intuitivt Loewe operating system (os). Bluetooth funktion til enkel musikstreaming og Bluetooth hovedtelefoner.

Prisen på det nye OLED tv er 29.999 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?