Nu kommer der tv-lyd fra Sennheiser

Bruger du headsets til dit tv? Så kig her – Sennheiser har lige sendt to headsets dedikeret til tv-lyd på gaden

Du behøver ikke nøjes med halvdårlig lyd, bare fordi du vil se film på tv, og resten af familien vil have fred og ro. Sennheiser har lige lanceret to nye headsets, RS 5000 og RS 2000, der er udviklet specielt med henblik på tv-lyd.

De to headset er ergonomisk designet, af høj lydkvalitet med et robust design. Det skulle gerne give en forbedret lydoplevelse, når du ser tv.

En af de smarte ting er, at du kan skræddersy lyden efter behov takket være funktioner, der gør det nemt at justere lydstyrken og -balancen.

Både RS 2000 og RS 5000 er fleksible i brug. RS 2000 har 50 meters rækkevidde og RS 5000 klarer 70 meter. Begge modeller har holdbare integrerede batterier, hvor RS 2000 holder i op til 9 timer og RS 5000 holder i op til 12 timer.

RS 5000 har desuden tre lyd-profiler, man kan vælge imellem for at højne tv-, film- eller musikoplevelsen. Dertil har enheden en Speech Intelligibility-funktion, der minimerer tv-baggrundsstøj, så man kan høre dialogen klart og præcist, så mangler bare den funktion, at de også får de snøvlende skuespillere til at tale lidt bedre.

RS 5000 har tre forskellige lyd-profiler, som man kan vælge imellem samt en Speech Intelligibility-funktion.

Begge løsninger har et elegant og praktisk design. Det slanke design gør, at headsettet er behageligt at have på og passer alle hovedstørrelser.

RS 5000 og RS 2000 er en del af Sennheisers nye produktportefølje af innovative lydenheder, og inkluderer også Flex 5000, et digitalt trådløst lydsystem til TV.

Du kan allerede nu købe de to headsets nu, men vi har ikke fået oplyst prisen fra Sennheiser.

Læs også:

Philips lægger det buede tv i graven Det burde ikke komme som nogen overraskelse for nogen når Philips nu opgiver at sælge buede tv i Norden, overraskelsen er nok nærmest at det først er ...
Superspændende sportheadsets i kamp Tech-Test følger op på stortesten af sportheadsets. Fem nye og meget spændende headsets har været med os til træning, og hvor lydkvaliteten generelt v...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1786 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?