Sådan får du apps på P40-serien fra Huawei

Huawei har lige lanceret deres nye serie af smartphones. I denne video viser jeg dig, hvordan du får apps på den, også selvom der ikke er adgang til Google Play, og hvordan du får adgang til Googles tjenester

Sponsoreret: I sidste uge lancerede kinesiske Huawei deres nyeste serie af smartphone, P40-serien. Tre nye mobiler kommer der til Danmark, P40, P40 lite og P40 Pro.

Men der har været en del snak om, hvorvidt det er muligt at få apps på de nye mobiler. På grund af de handelsrestriktioner som USA har indført i forhold til Huawei, er der ikke adgang til Google Play, det sted, hvor du normalt hente Android apps til din smartphone.

Derfor er der heller ikke apps med direkte adgang til Gmail, YouTube eller Google Maps.

Men derfor behøver du ikke undvære de tjenester, ligesom du heller ikke behøver undvære apps – faktisk så kan du stort set få præcist dem samme apps som du har på din nuværende smartphone.

I denne video kigger jeg nærmere på, hvordan du få adgang til Gmail, YouTube og Google Maps, hvordan du får apps fra din gamle smartphone til P40, og om sikkerheden nu også er i orden.

I denne video kigger jeg nærmere på, hvordan du får apps på P40, hvordan du bruger Gmail, YouTube og Google Maps på den, og ikke mindst om sikkerheden er i orden.

Har du spørgsmål omkring den nye P40, så er du velkommen til at stille dem her – jeg forsøger gerne at besvare dem.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2782 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart