Samsung udvideres serie af gaming-monitorer

Den nye serie af skærme til gameren, lover flere muligheder, bedre billedkvalitet og 'overlegent design'

Det er store ord der lyder fra teknologigiganten fra Korea, når de præsenterer deres nye gamingmoitorer i Odyssey-serien.

Tilbage i 2020 lancerede de en buet skærm i Odyssey-serien, og nu kommer der så en række fladskærme fra 24″ til 28″. Samsung lover at skærmene har en ‘virkelighedstro billedkvalitet’ et højere responsniveau, skræddersyet ergonomi og intuitiv brugervenlighed – som jeg sagde, store ord.

Her er, hvad Samsung fortæller om de nye skærme:

  • Odyssey G7 28” (Model: G70A) – Odyssey G7 kombinerer virkelighedstro billeder med næste generations ydeevne til gamere. Med et Ultra High Definition (UHD) panel med en bred 178-graders betragtningsvinkel sammen med HDR400 producerer G7 utrolige farver med mere kontrast, dybere sort og lysere hvid for spektakulær dybde og realistiske detaljer. Med en 4K-brancheførende 144Hz opdateringshastighed og ultralav 1 ms responstid kombineret med NVIDIA G-SYNC-kompatibel og AMD FreeSync Premium Pro får spillerne nøjagtighed som i den virkelige verden. Takket være HDMI 2.1-kompatibilitet, der leverer maksimal opløsning og opdateringshastigheder til ikke kun PC, men næste generations konsoller med understøttelse af 4K 120Hz, tilbyder G7 konsistens i høj kvalitet i alle spil. G7’s CoreSync-teknologi genererer spilbelysning i realtid og skaber atmosfære både på og uden for skærmen. Gennem teknologien reflekteres spillets farver med lys uden for skærmen, hvilket giver en fordybende og unik oplevelse.
  • Odyssey G5 27” (Model: G50A) – Odyssey G5 er perfekt til gamere, som gerne vil tage deres spil til det næste niveau, både på PC og næste generations spilkonsoller. Det er den første Odyssey, der har et Quad High Definition (QHD) -panel med en 165Hz opdateringsfrekvens, der leverer en responstid på 1 ms samt HDR10 til enestående grafik. G-SYNC-kompatibel og AMD FreeSync Premium tager ydeevnen et niveau op. Med et højdejusterbart stativ kan spillerne vippe, snurre og dreje deres skærm for at skabe et fuldt ergonomisk setup, der er behageligt at spille på længe.
  • Odyssey G3 27” and 24” (Model: G30A) – Odyssey G3 er ideel til spillere, som gerne vil forbedre oplevelsen af deres spil. Med en hurtig 144Hz opdateringshastighed og 1 ms (MPRT) responstid ændres pixels med et næsten øjeblikkeligt svar for hurtig handling og hurtig ydeevne på skærmen. AMD FreeSync Premium udjævner handlingen for uafbrudt spilflow, så spillerne kan se spil ligesom skaberne havde til hensigt. G3 har et højdejusterbart stativ, der sikrer spillerne komfort..

De tre nye skærme kommer også med en række spændende funktioner som blandt andet picture-in-picture, eller en funktion hvor du kan oprette en virtuel skærm med picture-in-picture.

Her er så lidt specifikationer på de nye skærme:

Priser og hvornår skærmene er klar vides endnu ikke.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?