Smarte, sjove og sikre hovedtelefoner til små musikelskere

Det er nødvendigt at beskytte hørelsen hos dem, som ikke selv er i stand til det. BuddyPhones er en ny serie af hovedtelefoner specielt designet til børn, der elsker musik, spil og interaktive apps

Børnehovedtelefonerne fra BuddyPhones skabt til at skåne små musikelskeres ører. For høj musik er for længst bevist at have en ødelæggende effekt på børns hørelse og give varige høreskader, og det gør BuddyPhones noget ved. Men de gør også en masse andet.

BuddyPhones indeholder en teknologi, som begrænser hovedtelefonernes output til de 85 dB, som Verdenssundhedsorganisationen, WHO, anbefaler. Det begrænsede output beskytter barnets ører effektivt mod høreskader – og giver forældrene ro i sindet.

Foruden at skåne børneørerne har BuddyPhones også ‘sociale features’ som BuddyCable, der giver barnet mulighed for at dele sin tablet eller smartphone med tre andre ‘buddies’. BuddyPhones har et smart, fladt kabel, som ikke så nemt krøller, og hovedtelefonerne kan justeres til forskellige størrelse børnehoveder og har anti-allergiske ørepuder for maksimal komfort.

Solide headsets

BuddyPhones er naturligvis lavet af robuste materialer, som kan holde til noget. Eksempelvis er hovedbøjlen skabt i et fleksibelt, termoplastisk materiale, som kan bøjes, bukkes og trækkes i alle retninger uden at miste sin form. BuddyPhones holder derfor til de vilde dage på legepladsen, på ferien eller i skolegården – og de går ikke i stykker fordi de bliver sat på, tabt eller presset ned mellem bøgerne i skoletasken.

BuddyPhones Standard fås i fem forskellige smarte farver, og der medfølger desuden farverige klistermærker, så barnet selv kan lege designer og dekorere sine helt egne personlige hovedtelefoner. BuddyPhones Explorer er udgaven med indbygget mikrofon, så barnet kan ringe til andre ‘buddies’. Mikrofonen er også ideel at bruge til interaktive, lærerige apps. Og så er der BuddyPhones Explorer Foldable, som kan foldes sammen og som har en ekstra blød pude for ekstra god komfort på f.eks. rejser og lange køreture.

Det kan i visse tilfælde være nødvendigt at skrue lidt op – eller ned. Måske befinder dit barn sig i et ekstra støjende miljø som på f.eks. en flyvemaskine, som kræver et lidt højere volumenniveau for at kunne høre musikken, spillet eller filmen ordentligt. Eller måske har dit barn ekstra sensitiv hørelse, som gør det nødvendigt at dæmpe outputtet en smule. Løsningen kommer med BuddyPhones Inflight, hvor forældrene selv kan justere volumen-begrænsningen i tre niveauer: 75, 85 og 94 dB. Og selve justeringen er naturligvis børnesikret.

Fem vigtige facts om børn og høreskader

 1. Millioner af børn, teenagere og unge voksne rammes hvert år af nedsat hørelse. Undersøgelser peger på, at alt for høj musik samt udbredelsen af mobile enheder som smartphones og tablets, kan være blandt årsagerne.
  Kilde: Pleis JR, Lethbridge-Cejku M. Summary health statistics for US adults: National Health Interview Survey, 2006 / American Hearing Research Foundation, Noise Induced Hearing Loss, 2012
 2. Ifølge det amerikanske børnelægetidsskrift Journal of Pediatrics lider en ottendedel af alle børn og teenagere mellem seks og 19 år i større eller mindre grad af nedsat hørelse grundet anvendelsen af hovedtelefoner med for højt volumen-niveau.
  Kilde: Ransohoff J, Lui S, Hearing Loss Related to MP3 and iPod Usage. Sutter Health: Palo Alto Medical Foundation, 2011
 3. Nedsat hørelse kommer gradvist, hvilket også er årsagen til, at de fleste ikke lægger mærke til deres høretab, før det er for sent. Kilde: Fligor, BJ. Noise Induced Hearing Loss. Better Hearing Institute / Lass NJ, Woodford CM, Lundeen C, Lundeen DJ, Everly-Myers DS. The prevention of noise-induced hearing loss in the school-aged population: a school educational hearing conservation program. Journal of Auditory Research, 1986
 4. Det er de små, fine hårceller inde i ørerne, som skaber hørelsen. Hvis de ødelægges, er de tabt for altid – for det regenererer nemlig ikke sig selv.
  Kilde: Harrison RV. Noise-induced hearing loss in children: a ‘less than silent’ environmental danger. Paediatr Child Health, 2008
 5. Verdenssundhedsorganisationen WHO anslår, at 1,1 milliard unge mennesker verden over er i fare for at få nedsat hørelsen grundet for høj musik. Næsten halvdelen af alle teenager og unge voksne i mellem- og højindkomstlande udsætter sig selv for risikable volumenniveauer, når de anvender hovedtelefoner med musikenheder som smartphones.
  Kilde: WHO, “Hearing Loss Due To Recreational Exposure to Loud Sounds: A Review”, 2015

Det koster de

 • BuddyPhones Standard: Vejl. pris 199,00 kr.
 • BuddyPhones Explorer: Vejl. pris 249,00 kr.
 • BuddyPhones Explorer Foldable: Vejl. pris 299,00 kr.
 • BuddyPhones Inflight Foldable: Vejl. pris 449,00 kr.
 • Buddyphones Mumi Foldable: Vejl. pris 399,00 kr.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?