JBL Reflect Mini: 450 kroner

jbl reflect mini

JBL Reflect Mini er et kablet headset, der er bøjleløst. Men selve ørepropperne er forsynet med en slags silikone-kroge som du lige vrider på plads når du tager headsettet på, og derefter så sidder det imponerende godt fast.

Selve ørepropperne vejer meget lidt, og er silikonepropperne er både bløde, behagelige og holdbare. Men ledningen der går ned til din smartphone er desværre af en relativ stiv type, og det kan godt irritere under brugen.

Der er ingen app med til headsettet, der er fokuseret på komfort og lydkvalitet. På ledningen er der en lille betjeningsenhed der bruges til at pause musikken, og til at besvare opkald med.

Komforten: 95%

Pasformen er imponerende god i dette lille headset. JBL selv skriver det er designet for at du skal glemme at du har det på, og uanset hvilken træningsform vi udsatte headsettet for, så passede den beskrivelse perfekt.

Både til kredsløbstræning og styrketræning glemte vi næsten med det samme at vi havde dette headset på.

Men – her irriterer ledningen os en anelse. For specielt til styrketræning kom vi fra tid til anden i karambolage med ledningen, hvor vi ofte måtte flytte den for at den ikke skulle være i vejen, og fordi ledningen er relativ stiv, så skete det lidt for ofte.

Vi mærkede dog ikke meget til ledningen ved vores kredsløbstræning, så point her.

Når vi alligevel scorer højt på den samlede komfort så skyldes det, at det er superbehageligt at have JBL Reflect Mini på, selv under lange træningspas.

Lydkvalitet: 100%

Vi gør lige knæfald endnu en gang. JBL Reflect Mini har en imponerende god lyd. Klart den bedste bas vi har hørt i denne test, og diskant og mellemtone sidder lige i skabet. Vi kunne ikke spore nogen form for forvrængning, heller ikke når vi spillede høj musik.

Lydmæssigt var det meget behageligt at træne med headsettet, uanset hvilken form for musik vi hørte, og som med Jabra Sport Pace, så blev JBL Relfect Mini et af de headsets vi brugte i hverdagen til at lytte til musik.

Der er ingen tvivl om at JBL kommer fra musikkens verden. Det er klart noget af den allerbedste lyd vi har hørt i et træningsheadset, og de slår også mange af de traditionelle headsets vi har kigget på. Vi er passende imponerede over dette lille headset.

Funktioner og tilbehør: 90%

Vi savner, også her, et etui til headsettet, men prisen er omvendt noget lavere, så det kan vi godt leve med her.

Men hvad vi virkelig mangler er en volumenknap. Vi har kun mulighed for at skrue op og ned for lyden, volumen skal klares på vores smartphone, og hvis den sidder godt spændt fast på armen i et etui, så er det ikke altid lige til at komme til at justere volumen ad den vej.

Ud over ørepropper i forskellige størrelser, så er der ikke noget tilbehør til JBL Reflect Mini, her er der fokuseret på musikken, og med en relativ lav pris, kan vi godt leve med det. Det gør hvad det lover – giver dig super god musik mens det er komfortabelt at have på.

jbl reflect mini
Produktinformation

  • Navn: JBL Reflect Mini
  • Producent JBL
  • Forbindelse: Ledning
  • Vægt: 18 gram
  • Pris: Set til kr. 450 kroner
  • Mere information hos JBL

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%
Tech-Test-wide-RGB-winner-smallTech-Test-wide-RGB-gold_small

Hvis du vil have et superlet headset der leverer musik i særklasse, samtidig med at du ikke skal ofre en mindre formue, så er JBL Reflect Mini det headset du skal have fat i. Et af redaktionens absolutte favoritter, og det eneste der irriterer os er den alt for stive ledning der forbinder smartphone og headset.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?