Jabra Sport Pace: 670 kroner

Jabra Sport Pace

Jabra Sport Pace er et bluetooth-headset, og sidder fast på hovedet via en bøjle om øret og en prop ind i øret – det der kaldes for et in-ear headset.

Headsettet er konstrueret i et meget blødt og holdbart materiale. Det gør at ledningen mellem desto ørepropper lægger sig behageligt om halsen på dig, og er med til at øge komforten under brugen.

Jabra Sport Pace arbejder sammen med Jabras egen app Jabra Sport Life, og via den kan du holde øje med din motion og flere andre ting. Endelig kan du også besvare telefonopkald via headsettet, hvis det skulle være aktuelt.

Komforten: 95%

Jabra Sport Pace sidder utrolig godt på hovedet selv under hård kredsløbstræning og vægttræning. Selv efter en lang og hård træning sad det behageligt uden at være irriterende. Faktisk så glemte vi hurtigt at vi havde headsettet på.

Det eneste vi godt lige vil pointere er, at hvis du bruger headsettet til nogle af de aktiviteter som Jabra Sport Life app’en kan holde styr på, så bør du vælge at starte app’en via din smartphone. Godt nok kan den startes, pauses og stoppes via en knap på venstre øreprop, men der skal trykkes alt for hårdt til at det er behageligt.

App’en selv er smart, for via den kan du få et fortrinligt overblik over din træningsindsats.

Headsettet er let at tage på, og placerer nærmest sig selv i den korrekte position. Men, Jabra selv viser at ledningen mellem de to ørepropper skal gå bag om nakken, og det virker ikke. Ledningen har en kedelig tendens til at klistre sig fast, og derved bliver der revet i headsettet hver gang du drejer hovedet. Så vi endte med at lade ledningen hænge ned foran, og så fungerede det fint.

Alt i alt er komforten høj med Jabra Sport Pace, og derfor får det også en meget høj karakter her.

Lydkvalitet: 100%

Wauw siger vi bare – lyden i Jabra Sport Pace er fantastisk. En dyb og flot afrundet bas uden nogen hørbar forvrængning, og samtidig så er både mellemtoner og diskant krystalklar og skarp.

Under træningen vedblev lyden at være i utrolig høj kvalitet, og headsettet faldt ikke igennem på nogle musiktyper. Vi var meget imponerede over lydkvaliteten – faktisk blev vi så glade for lyden, at vi begyndte at bruge headsettet til hverdag når vi skulle høre god musik, og ønskede at lukke verdenen ude.

Alle detaljer i musikken går flot igennem, her viser Jabra virkelig hvad de kan når det kommer til lyd.

Funktioner og tilbehør: 95%

Til så godt et headset og til en rimelig høj pris, kunne vi godt have tænkt os at der havde været et etui med så vi let kunne have det med os. Som det er nu, skal vi have det i lommen, og det er ikke optimalt.

Volumenknapperne samt multifunktionsknappen, der kan mute-musikken, parre headsettet med en smartphone og besvare opkald sidder meget tæt ved højre øreprop, faktisk alt for tæt, og det gør det svært lige at betjene dem elegant under træning.

Den knap der starter Jabra Sport Life app’en skal trykkes meget hårdt ind for at få den til at virke, og det kunne godt gøre ondt i øret. Vi endte med at starte den app manuelt fra vores smartphone i stedet, så besværligt var det heller ikke.

Jabra Sport Pace

Jabra Sport Life app’en er en nifty lille app, der kan tracke visse sportsaktiviteter, dog primært udendørs så som løb, gang, cykling, ski og så videre. Den kan dog også holde øje med om du løber på løbebånd, spinner eller går på løbebåndet.

Den kan så tracke forskellige ting så som om du er tæt på dit mål, hvor lang tid du har brugt, hvor mange kalorier du har forbrændt og så videre. Endelig kan du herfra vælge hvilken type musik du vil træne til, og her kan du vælge de lyde som Jabra selv kommer med, din egen musiksamling (også den du har liggende i tjenester som Google Play), Spotify og flere.

Men hvad der virkelig gør Jabra Sport Pace godt er dens forsøg på at få dig til at yde mere ved løbende at opmuntre dig, og forsøge at få dig til at yde lidt mere end du gjorde før. Headsettet er optimeret til cross training og indendørs fitness træning.

Produktinformation

  • Navn: Jabra Sport Pace
  • Producent Jabra
  • Forbindelse: Bluetooth
  • Vægt: 22 gram
  • Pris: Set til kr. 670 kroner
  • Mere information hos Jabra

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%Tech-Test-wide-RGB-gold_small

Et suverænt godt headset til sport. Om du løber, cykler eller flytter jern i træningscentret, så er dette headset en super god følgesvend, klart en af vores absolutte favoritter. Prisen er ikke afskrækkende og lyden er helt i top.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?