Professionelt headset til mobile brugere

Jabra Evolve 65e er et headset til folk der taler meget, og professionelt, i telefon. Det har en UC-certificering og skabt til et liv på farten for professionelle brugere

Jabra har en lang række headsets der er rettet mod folk der taler meget i telefon på kontoret. Men fordi det bliver stadig mere almindeligt, at disse brugere har samme behov når de er på farten, har Jabra nu sendt Evolve 65e på gaden – et headset med blød nakkebøjle, som ikke vejer meget og som yder godt, også når du er på farten.

Jabra Evolve 65e er udviklet til at kunne levere professionel UC-certificeret lyd, samtidig med at det er Skype for Business certificeret, hvilket sikrer, at brugeren kan nyde godt af krystalklare opkald og musik, selvom arbejdslivet foregår på farten.

In-ear headsettet kommer med en Jabra Link 370 USB Bluetooth adapter, som gør det muligt at have forbindelse til din bærbare computer eller pc og din smartphone på en og samme tid.

Jabra Evolve 65e har en trådløs rækkevidde på 30 meter til pc’en og 10 meter til mobilen.

En lille fed funktion er, at headsettet har en indbygget ’busy light’, hvilket kan fortælle din omgivelser, at du taler i telefon og ikke vil forstyrres – så kan man jo bare håbe at folk også overholder det.

Certifikaterne på plads

Takket være et system med fire mikrofoner, opnår Jabra Evolve 65e Skype for Business- og UC-certificering. Med to mikrofoner i mikrofonboksen, der opfanger stemme og en i hver øreprop, der lytter til støj fra omgivelserne, anvender enheden DSP algoritmer til at finde det optimale forhold mellem stemmestyrke og støj, som skal til for at opnå den perfekte klarhed.

Med en vægt på kun 36 gram, tætsluttende ovale øreproppers, blød ledning og et udvalg af forskellige øredutter og ørevinger med passiv støjreduktion, lover Jabra at headsettet har en høj grad af komfort.

Nogle af egenskaberne ved Jabra Evolve 65e er:

  • Dagslang batteritid som leverer otte timers tale og 13 timers musik
  • Integration med Jabra Sound+ app, som giver brugerne mulighed for at definere deres opkalds- og musikoplevelse, giver adgang til brugermanualer og hjælpsomme tips, og gør det muligt for brugerne at opdatere enhedens software via app’en
  • Jabra HearThrough teknologi til de situationer, hvor du har brug for at kunne høre, hvad der foregår omkring dig
  • Et indbygget ’busy light’, der fungerer som et tegn til omgivelserne om ikke at forstyrre
  • Forbindelse via en enkelt knap til stemmeassistenten

Du kan læse mere om Jabra Evovle 65e her.

Headsettet er klar her i løbet af april og koster:

  • Evolve 65e MS USB/BT & Link 370 (dongle): 1.358 kroner
  • Evolve 65e UC USB/BT & Link 370 (dongle): 1.368 kroner

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3281 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?