Sonos arbejder på deres første Bluetooth højttaler

Den har været ventet længe – Sonos Bluetooth højttaleren, og nu siger rygterne at den kunne blive lanceret her til efteråret

Sonos er på vej med deres første Bluetooth højttaler. Her er det en ældre Sonos-model som ikke har de samme muligheder.

Internetmagasinet The Verge, kan bekræfte at Sonos er på vej med en bluetooth højttaler. Den skulle stadig primært være ment at skulle fungere over WiFi, men får også mulighed for Bluetooth-streaming og Bluetooth Low Energy.

Indtil videre har ingen andre Sonos højttalere understøttet Bluetooth musikafspilning, heller ikke selvom Sonos One faktisk bruger BLE til dele af opsætningen.

Det forlyder også, at Sonos nye højttaler kommer til at indeholde en usb-c-port og et ethernet-stik, det sidste er dog ikke overraskende – det finder du på alle Sonos højttalere.

Indtil videre ved vi ikke så meget mere om højttaleren, andet end at den i samme størrelsen som Sonos One, at den understøtter Amazon Alexa og Google Assistant og at den oplader via en basestation (eller usb-c).

Giver det så en bedre højttaler? Tja – du mister kontrollen over den fra Sonos app’en, når du altså sætter den i Bluetooth-mode, og Amazon Alexa og Google Assistant kan ikke bruges når forbindelsen er bluetooth. Men ellers så ser det ud til at være en ret spændende smartphone.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2732 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart