Nye sport-headsets fra TP Vision

Nu kommker der en række nye modeller i Philips Sound Sport serien fra firmaet bag, TP Vision

Foto: TP Vision

Vi tænker nok mest på tv, soundbars og projektorer når vi snakker om Philips-produkter. Men firmaet bag det kendte brand, TP Vision, har også andre produkter på hylderne, ikke mindst sport-headsets, og nu er de på på vej med en række nye modeller og kategorier.

Faktisk fortæller TP Vision i en pressemeddelelse, at de i løbet af 2022 vil opdatere hele deres serie af Philips Sports-headsets.

Philips Sports-serie vil få tilføjet de nye A7507 hybride true wireless ANC-headsets, samt to nye bærbare bluetooth-højttalere, S4807 og S7807.

A7507 lover at levere en god lydkvalitet, uanset om brugeren træner i et støjende fitness center, løber udenfor eller vandrer et sted, hvor vinden virkelig rusker godt og grundigt i ting og sager. Det skulle opnås gennem en kombination af store drivere, samt kompatibilitet med både LDAC og AAC-codecs.

Headsettet er udstyret med et nyt ANC Pro-system, der giver mulighed for både at vælge fuldstændig isolation eller nedbringelse af omgivende lyd, der også inkluderer en forbedret algoritme til yderligere at nedbringe vindstøj.

Philips Sound Sport S7507. Foto: TP Vision

Når nu headsettet bliver kaldt for et hybrid-headset, så er det fordi det også inkluderer bone conduction-mikrofoner, der skulle forbedre taleklarheden og så skulle det give krystalklar opkaldskvalitet. Denne teknologi udnytter knoglernes naturlige lydledende egenskaber til at sende lydvibrationer via brugernes kindben til øret.

Batterilevetiden er på 8 timer i headsettet, og yderligere 21 timer i etuiet.

Højttalere

TP Vision lancerer også to nye trådløse bluetooth højttalere, der skulle dele samme designfilosofi som de headsets der er i sport-serien.

Herudover er S4807 og S7807 både robuste og vandtætte, og så skulle de være lette og nemme at bære.

TP Vision lover, naturligvis, også at de nye højttalere levere god lyd både ude og hjemme.

S7807 har en størrelse på 104 x 104 x 280 mm, og indeholder 2 stk 20mm diskanthøjttalere og 2 stk 70mm mid/bashøjttalere samt en passiv radiator, hvilket skulle give dyb bas og klare mellemtoner og diskanter.

Højttaleren kan levere en effekt på 40 watt, og kan spille i 24 timer på en opladning. Den kan også fungere som en powerbank på 5.000 mAh til dine andre enheder.

Den anden af de to nye højttalere, S4807, er noget mindre med dimensioner på 70 x 70 x 169 mm, og har en fuldfrekvenshøjttaler på 45mm x 80mm, 2 passive radiatorer og en effekt på 10 watt. Højttaleren kan spille i op til 12 timer på en opladning.

Begge de to højttalere har multipoint Bluetooth 5.2 forbindelser, og du kan naturligvis både høre musik på dem og modtage opkald.

Hvornår vi ser produkterne eller hvad priserne bliver, har TP Vision dog ikke oplyst noget om.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?