HTC lancerer moble VR-briller

HTC har netop pr senteret det nyeste medlem af Vive-familien: Vive Flow. De nye VR-briller er ultra-lette og kompakte, og skal blot tilsluttes din telefon

Vive Flow lover at være en ny måde at bruge VR-teknologien på. HTC oplyser i en pressemeddelelse, at de især fokuserer på velvære og at gøre det let at og rart at træde ind i en VR-verden.

Vive Flow lover at giver brugeren muligheden for at undslippe hjemmets fire vægge og fordybe sig i sin egen verden. Nogle vil bruge muligheden til at meditere, andre vil se film og andre igen vil game.

HTC Vive Flow. Foto: HTC

HTC mener at deres nye Vive Flow har utallige anvendelsesmuligheder, og fortæller at der hele tiden kommer nyt indhold til. Vive Flow kan f.eks. benyttes til:

  • At se tv, film og andet indhold fra en telefon som på et stort biograf-lærred
  • At meditere og slappe af med at skræddersyede VR-apps
  • Træne hjernen med forskellige udfordrende apps
  • Mødes og snakke med venner i VR
  • Spille en bred vifte af VR-spil

Om Vive Flow

Vive Flow er en let VR-brille, der ikke vejer eller fylder mere end et sæt skibriller. Brillerne kan foldes samme, så de kan ligge i jakke-lommen eller i tasken og vejer kun 189 gram.

Vive Flow giver et 100-graders synsfelt, og HTC fortæller at det giver en filmoplevelse i HD-kvalitet med en 3,2K opløsning og en 75Hz opdateringshastighed.

Brillerne har indbygget 3D-lyd og kan forbindes til eksterne Bluetooth-hovedtelefoner.

Vive Flow er på hylderne fra i dag, og koster omkring 4.500 kroner.

About Lars Bennetzen 3882 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?