HTC og Under Armour lancerer UA Healthbox i Norden

Verdens første connected fitness-system der skal hjælpe atleter til optimal træning, kommer på gaden i starten af september

“Efter en succesfuld lancering med masser af positiv respons i USA, er vi glade for at kunne lancere UA Healthbox i Norden” fortæller Kim Damkær fra HTC, som står i spidsen for det nordiske samarbejde med UA . Han fortsætter:

“Hvis du tager din træning alvorligt, kan du ikke overlade resultaterne til tilfældigheder. UA Healthbox er verdens eneste samlede system, der giver et fuldt overblik over alle de oplysninger, der kan motivere dig til at nå dine mål – uanset om du er professionel atlet eller blot træner for at holde dig i form.”

UA Healthbox-systemet består af udstyret UA Band, UA Scale og UA Heart Rate.

  • UA Band: Et smart træningsarmbånd, der automatisk måler skridt, distance, hvilepuls, søvn og træningsintensitet når det bæres sammen med UA Heart Rate. Det er vandtæt, så det kan bæres døgnet rundt, og skærmen kan forblive tændt under træningen. Understøtter Bluetooth Smart og tilslutning til UA Record-appen.
  • UA Scale: Kan registrere kropsvægten, kroppens fedtprocent og fremskridt i forhold til vægtmålinger – på op til 8 forskellige brugere. Understøtter WiFi og Bluetooth Smart samt tilslutning til UA Record-appen.
  • UA Heart Rate: En kompakt og vandtæt brystrem, der registrerer puls, pulszone og træningens intensitet. Understøtter Bluetooth Smart og tilslutning til UA Record-appen.

Pris og tilgængelighed

UA Healthbox-systemet kan købes i Danmark fra starten af september til en vejl. pris på 3.499 kr.

UA Band kan købes separat til en vejl. pris på 1.499 kr.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?