Mikrofonproducent lancerer nu HiFi-headsets

Det er den amerikanske mikrofonproducent Blue Microphones, der nu lancerer et HiFi-headset. Ønsket er at producere et headset der kan gengive musik i tæt på studiekvalitet

Lola Lola

Er der nogen der burde vide, hvordan lyden i et studie lyder så er det Blue Microphones. De har gennem de seneste 20 år produceret studiemikrofoner, og står bag nogle af de bedst sælgende studie- og usb-mikrofoner på markedet.

Den viden og erfaring bruger Blue Microphones nu til at fremstille HiFi-headsets, som ifølge en pressemeddelelse skulle ”give brugerne den ultimative lytteoplevelse”.

Det nye headset har fået navnet Lola, og er baseret på Blue Microphones specialfremstillede 50 mm drivere. Kombineret med store kabinetter bag driverne skulle de maksimere den luftvolumen som driverne flytter, og vi ved jo at jo mere luft der kan flyttes – jo bedre lyd kan du i princippet fremstille.

I dette tilfælde lover Blue Microphones at Lola leverer et ”fuldendt og harmonisk lydbillede, hvor de lave frekvenser er stramme og kraftige, mellemtonerne velartikulerede og de høje frekvenser tilpas vidtrækkende.”

Headsettet har fået et noget mere utraditionelt design, noget som Blue Microphones selv kalder for et futuristisk design, og det får headsettet til at skille sig ud fra de modeller, der er på markedet i dag.

På den konto har Lola fået en tynd letvægtshovedbøjle med fire fleksible led, der sammen med justerbare arme på ørekopperne sørger for, at headsettet sidder godt og parallelt på hovedet.

Fordi de øreformede ørekopper danner et tætsluttende skjold omkring ørene, skulle Lola levere en nøjagtig basgengivelse, god lydisolering og minimal udslip af lyden.

Lola er i butikkerne nu, og prisen er på 2.049 kroner.

Du kan læse mere om headsettet her.

lola

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?