Sony lancerer avanceret trådløst headset

Xperia Ear Duo skal gøre det muligt at høre musik tydeligt, mens man stadig kan høre sine omgivelser

Sony har lanceret de trådløse Xperia Ear Duo hovedtelefoner med såkaldt Dual Listening. Hovedtelefonerne byder på en ny teknologi, som Sony kalder Spatial Acoustic Conductor. Det går ud på, at musikken eller andre lyde fra hovedtelefonerne bliver skabt lige bag øret og så bliver overført direkte til øret. Ørepropperne har et åbent design, så du både kan høre musik og lyde fra omgivelserne på sammen tid.

Smart assistent

Bruger man Xperia Ear Duo får man adgang til en smart funktion, der hedder Daily Assist (virker kun med Android). Daily Assist skal hjælpe brugerne med informationer eller påmindelser, alt efter tid og sted. Den kan minde om mødetider og vejr prognoser eller opsummere de seneste nyheder.

Håndfri betjening

Det er ikke nødvendigt at fumle rundt efter knapper, når du skal betjene Xperia Ear Duo. I stedet kan du skifte mellem musik, samtale, nyheder og andet uden at røre en knap. Sensorer i Xperia Ear Duo gør det muligt at betjene enheden ved hjælp af hovedbevægelser og talestyring. Besvar eller afvis indkommende opkald ved at ryste på eller nikke med hovedet – eller ved at bruge muligheden for stemmegenkendelse til at sende beskeder eller tænde for musikken. Fire indbyggede mikrofoner isolerer brugerens stemme og filtrerer lyden fra omgivelserne væk, så man nemt kan oprette forbindelse til tjenester som Google eller Siri. 

En times musik på 7 minutter

Hovedtelefonerne kommer i et oplade-etui, der har strøm nok til tre opladninger. Hver opladning giver fire timers spilletid. Efter syv minutters opladning har de strøm nok til at spille i en time. Xperia Ear Duo har IPX2 splash protection, som skal sikre, at hovedtelefonerne ikke er alt for følsomme overfor f.eks. sved.

Pris og tilgængelighed

Xperia Ear Duo har en vejledende pris på 2.499 kr. og ligger hos udvalgte forhandlere nu.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart