Sony lancerer deres nye 7.1.2-kanals soundbar – HT-A7000

Sony har lige lanceret deres nye flagskibs soundbar, HT-A7000, der lover nyt niveau af fordybelse og mere realistisk lyd.

HT-A7000 er en 7.1.2-kanals soundbar med to opadvendte højttalere, to diskanthøjttalere, fem fronthøjttalere samt en integreret subwoofer. På grund af Sonys Vertical Surround Engine kan soundbaren placere lyden vertikalt, hvilket resulterer i, at du kan opleve lyd fra højden uden at bruge loftshøjttalere. Sammen med S-Force Pro Front Surround skulle den skabe en surroundlyd, der fylder rummet og strømmer rundt om dig, så du kan nyde fordelene ved Dolby Atmos og DTS:X.

Med HT-A7000s to opadvendte højttalere bliver lyden reflekteret af loftet, så den falder ned omkring dig. Diskanthøjttalerne lader lyden blive kastet tilbage af væggene, hvilket får lyden til at udvide sig og resulterer i en oplevelse, der bliver langt større end lyden fra dit tv. Kombineret med S-Force PRO Front Surround skabes en bredere surroundlyd, der altså skulle give en fordybende lydoplevelse.

Både de opadvendte højttalere, den indbyggede subwoofer og fronthøjttalerne kommer med en X-Balanced højttalerenhed i en unik, rektangulær form, som maksimerer højttalerens membranområde, hvilket øger lydtrykket og giver en endnu kraftigere bas og en helt klar vokal.

HT-A7000 kommer desuden med DSEE Extreme, der ved at benytte Edge-AI præcist genskaber de detaljer i lyden, som ellers går tabt ved digital komprimering, hvilket giver en rig og mere hel lytteoplevelse.

Pris og tilgængelighed

  • HT-A7000 bliver tilgængelig fra september til en vejledende udsalgspris på 11.000 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3281 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?