Sony lancerer Xperia L4, der kombinerer 21:9-format og nye fotooplevelser

Sony har i dag lanceret Xperia™ L4– en ny entry level-smartphone med fokus på underholdning. Den har 21:9-skærm der giver elegant design og øget produktivitet

Den nye L4, som er en ny tilføjelse til Sonys L-serie, kommer med en stor 6,2” skærm i 21:9-fomat og et slankt design, som ligger perfekt i hånden. 21:9-formatet lader dig se endnu mere på skærmen, hvilket betyder, at du skal scrolle mindre.

Sammen med Sonys multi-vindue-funktion kan du benytte og se to apps på én og samme tid. Desuden gør Side Sense-funktionen det let hurtigt at tilgå dine yndlings-apps.

Fotografiske færdigheder

Xperia L4 er den første mobil i Sonys L-serie, der indeholder et kamera med tre objektiver: Et 13MP hovedobjektiv, 5MP ultravidvinkelobjektiv og 2MP dybdeobjektiv. Dermed kan du udfordre din indre kreativitet og tage kunstneriske billeder i høj kvalitet med flot bokeh-effekt.

Med mulighed for at skifte mellem vidvinkel og ultra-vidvinkel kan du altid få det hele med på billedet og kan både tage smukke landskabsbilleder og portrætter – og alt derimellem.

21:9-skærmen forbedrer ligeledes muligheden for at slå kreativiteten løs. Skærmen gør det nemlig muligt at tage videoer og billeder i et fantastisk 21:9 billedformat.

Lang batterilevetid

Batteriet, der har en høj kapacitet på hele 3580mAh samt lynopladning, sørger for, at du kommer gennem en travl dag, uden at du skal bekymre dig for at løbe tør for strøm.

Sonys Xperia Adaptive Charging-funktion overvåger din telefon under opladning og sikrer, at batteriet ikke bliver overbelastet. Derved forbliver batteriet som nyt i længere tid.

Tilgængelighed

Xperia L4 bliver lanceret i farverne sort og blå og vil blive tilgængelig i Danmark fra foråret 2020.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2778 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart