Stor lyd i kompakt microanlæg

Det nye microanlæg fra Philips er designet til at spille høj musik, og stadig passe overalt, både i kontoret, børneværelset, køkkenet, soveværelset eller sommerhuset

Bag modelnavnet BTB8000 gemmer sig et kompakt musikanlæg, som designmæssigt giver et tilbageblik til stereoanlægget: Gedigent aluminium med betjeningsknapper og et display med en  viser, der giver udslag alt efter musikkens styrke.

– En finesse er, at der er usb-stik, som ikke blot gør det muligt at tilslutte eksempelvis et løst usb-stik med musik, men også gør det muligt at hurtigtoplade smartphonen via 2.1 A, når musikanlægget er i stand-by, fortæller Account Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

John Bundgaard peger også på en anden funktion:

– Når eksempelvis din smartphone har været tilsluttet én gang, husker anlægget den – og med din smartphone som fjernbetjening kan du »vække« BTB8000 fra stand-by og derfor nemt og hurtig streame musik.

Udover at spille musik via usb-stikket og Bluetooth, er der indbygget DAB+/FM-radio og cd-afspiller, som håndterer formaterne CD, CD-R, CD-RW og MP3-CD. Du kan også benytte audio-in som tilslutning af andre enheder og eksempelvis via MP3 Link-forbindelsen afspille direkte fra en bærbar medieafspiller.


[yuzo_related]


Basreflektorhøjtalersystemet giver en god, dyb bas uden forvrængning. Diskanten leveres af dome-højtalere, og totalt leverer højtalerne 150 watt RMS.

Den indbyggede VU-måler (volumenhed) angiver musikkens signalstyrke i hver kildetilstand. Derved bliver det muligt for dig at kontrollere om indgangssignalet er for højt eller for lavt. For modeller, der understøtter eksterne kilder som f.eks. lydindgang eller Bluetooth, kan du justere udgangslydstyrken fra dine enheder (hvis de er tilgængelige) og vælge et passende musiklydniveau med henblik på at optimere lydkvaliteten fra kilden.

Du kan indstille 20 faste FM- og 20 faste DAB-stationer. Der følger en FM-antenne med, og det er muligt at tilslutte en ekstra DAB-antenne, hvis modtageforholdene kræver det.

Der er også indbygget ur – og mulighed for at bruge det som vækkeur. Og hvis du vil nyde musikken uden at forstyrre andre, kan du slutte en hovedtelefon til.

At anlægget med de to løse højtalere er kompakt, ses af målene: Bredden er blot 23 cm, højden 14,5 cm og dybden 24 cm, mens højtalerne er 17,3 cm brede, 26,1 cm høje og 24,1 cm dybe.

Philips BTB8000 har en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?