Streaming af sport på arbejdspladsen er populært

I disse foldboldtider bliver der streamet sport på mobilen som aldrig før. Men det er nu også en hverdagsting, viser en undersøgelse fra Huawei. Hver 10. mand har nemlig streamet en sportsbegivenhed, mens de var på job

dawnfu / Pixabay

Sommeren er sportstid, og folk, og her mener jeg specielt mænd, bruger i stor grad deres smartphone til at streame deres sportsbegivenheder med – og det er ikke kun hjemme, næ nej. Undersøgelsen fra Huawei viser, at 11% af de danske mænd angiver, at de har streamet en sportsbegivenhed på deres smartphone i smug i arbejdstiden. Og endnu flere (18%) kunne finde på at gøre det samme.

“Vores undersøgelse viser, at der er en klar overvægt af mænd, der streamer sportsbegivenheder på smartphonen i smug sammenlignet med kvinderne. Det hænger nok sammen med, at der er flere mænd, der følger med i forskellige sportsgrene,” skriver Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei i en pressemeddelelse, og fortsætter:

“Flere af de store sportsbegivenheder som VM i fodbold og Tour de France vises allerede fra om eftermiddagen, hvor mange stadig er på arbejde. Og hvis der ikke er en kultur på arbejdspladsen, hvor det er tilladt at have sport kørende på en skærm i baggrunden, så kan det være fristende at gøre det i smug på smartphonen, som er lille og diskret – og som i dag kan levere en høj billede- og lydkvalitet.”

Disse steder ser mændene også sport i smug

Det er dog ikke kun på arbejdspladsen, at der bliver streamet sport i det skjulte. Undersøgelsen viser, at hver 20. mand (5%) hemmeligt har streamet en sportsbegivenhed på deres smartphone, mens de har været til bryllup. Til sammenligning svarer ingen af kvinderne, at de har gjort det samme.

Derudover angiver 8% af mændene, at de har streamet sport på smartphonen i smug til en fest, mens 11% har gjort det til et familiearrangement. 2% af mændene svarer, at de har gjort det på en date med en kæreste eller potentiel kæreste.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen baserer sig på cirka 1.000 webinterviews af 18-75-årige danskere indsamlet via Userneeds panel i perioden 15. juni – 20. juni 2018. Undersøgelsen er udsendt repræsentativt i forhold til køn, alder, region og uddannelse. Fuld repræsentativitet på de fire baggrundsvariable er sikret ved efterfølgende vægtning.

Kommentar til artiklen?