Styr dine gardiner med et fingerstrøg

Med den nye teknologi PowerView har Luxaflex skabt intelligent og enkel styring af dine gardiner, der forener elegant design med høj funktionalitet. Via en app kan du nu betjene og time alle husets gardiner direkte fra din smartphone eller tablet, også selvom du ikke er hjemme

Forstil dig at vågne ved, at dine gardiner langsomt lukker solens stråler ind helt automatisk. Eller at du kan bede dem rulle ned, hvis de samme stråler blænder for tv’et. Det er nu muligt med den nyeste teknologi fra Luxaflex, Europas førende gardinproducent, der opfandt de populære aluminiums-persienner i 1951. Under navnet PowerView har Luxaflex skabt intelligent styring, der vækker gardinerne til live og gør livet lidt lettere.

Intelligente gardiner følger din døgnrytme

Gardiner fuldender udtrykket i hjemmet, og det helt rigtige lysindfald skaber stemning og personlighed. Nu gør ny teknologi det muligt at få endnu mere glæde af det. Med app’en PowerView, der kommunikerer med hjemmets wifi, kan du nemlig hæve, sænke eller vippe dine gardiner med et fingerstrøg på skærmen af din smartphone eller tablet.

Du kan også lave forskellige temaer for, hvordan dine gardiner skal bevæge sig, tidsindstille dem efter din døgnrytme og styre dem, mens du er på ferie. Der hvor det virkelig bliver intelligent, er når PowerView app’en selv udregner tidspunktet for, hvornår dagens første og sidste solstråler rammer, så du nemt kan indstille dine gardiner til at følge solopgang og solnedgang.

PowerView, der får strøm fra enten et batterirør eller via strøm fra den nærmeste stikkontakt, fås til en bred vifte af Luxaflex’ gardinvarianter. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige væv, mønstre og udtryk, så teknologien ikke skygger for æstetikken og din personlige stil.

En integreret del af dit smart home

Opsætningen af PowerView er enkel og kan kobles til et centralt smart home-system, så hele huset kan styres fra en og samme enhed. De intelligente gardiner er dermed endnu et skridt på vejen mod de automatiserede hjem, som for alvor er på vej frem i Danmark.

”De intelligente hjem rykker på sig. Hvor det i USA ruller derudaf, er Danmark fortsat i den spæde opstart, men vi tror på, at vi i fremtiden vil se mange flere produkter, der bliver koblet sammen med ét intelligent styresystem, der får hele huset til at tale sammen,” siger Anders Kristensen, produktchef hos Luxaflex.

PowerView: Specifikationer

PowerView er et motoriseringskoncept, hvor du kan kontrollere dine gardiner fra din smartphone, tablet eller fjernbetjening. Teknologien er udviklet af Luxaflex, der igennem årtier har leveret skræddersyede løsninger til alle, der forventer lidt mere af et gardin.

  • PowerView er enkelt at opsætte og kan kombineres med en bred vifte af Luxaflex’ gardinvarianter.
  • Der findes to muligheder for intelligent styring af dine Luxaflex-gardiner;
  • Håndholdt eller vægmonteret fjernbetjening i flere farver
  • PowerView app’en der kommunikerer med hjemmets wifi
  • Købes som et samlet Smart Kit, der indeholder alt, du behøver for at styre dine gardiner via app’en
  • PowerView app’en downloader du via AppStore eller GooglePlay
  • Motorerne kan bruges med 18V batterirør eller strømforsyning til direkte brug i stikkontakt
  • Forventet levetid på batterier er 9-12 mdr. afhængig af gardinets vægt etc.
  • PowerView er et åbent system, som kan styres fra Home automation systemer.
  • Priser 2.425 kr. for et samlet Smart Kit inkl. fjernbetjening og hub samt fra 1.495 kr. pr. motor.

Du kan se mere om de intelligente gardiner på www.luxaflex.dk

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?